java antivirüs

Sponsorlu Bağlantılar

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Java telefonlarda Virüs bulaşma gibi bir tehlike yok

gt87

Üye
Java ya virüs bulaşırmı bilmiyorum ama arkadaşın telefonu "5300 Music" ti Kaspersky Antivirus yüklemişti tarama falanda yapıyordu bilgisayar gibi...:sn:

sersyco

Üye
kısacası arkadaşlar java için daha virüs yazılmadı aynı şekilde antivürüs de yazılmadı merakla ikisinide bekliyoruz

6500

6500

Üye
link bu nasıl iş

nafo123

nafo123

Üye
benim tel javaydı banadsa virüs bulaştı bnede arıyorum

degerli43

degerli43

Üye
kaspersky var da her tarama da iki virüs buluyor ne hikmetse :ehe virüs bulaşmaz korkmayın

Lion Heart

Lion Heart

Üye
javada virus yok rahat olun...

memqqq

Üye
canım java tabanlı tellere vırus gırer ama sadece barınır bı halt yapamaz

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
ya arkadaşlar java tellere virüs bulaşsa bile etki etmez uğraşmayın boşuna

dumanxtr

dumanxtr

Üye
böyle bi dedim olarsa ozaman arar bulursunuz şimdiden sıkıntı yapmayın gerek duymuyacaksınız merak etmeyin

Koray_Enes

Üye
Bulaşmıyorsa ne güzel:D

hübülü

Üye
yha bu java tellere virüs bulasmaz hikaye bnde se w810i war virüs bulastı çöktü tel

turanliii

Üye
bende arıodum bunu öğrendiim ii oldu

poyraz15

Üye
yaf samsung u600 java deilmi bulastı valla buna virüs oyun attım sora tel. birden titresime alıp kitlendi bataryayı cıkardım taktım oyunlar klasörüne giremiom tel titresime gecio kendini kitlio kafayı yio napcam bn yaf

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
JAva telefona gerekmez.

d_key01

Üye
sony ericsson süper bi mjarka ama bence bu işe bi çözüm bulunmalı benim tel w810i idi ama 2 defa format attılar anladınız mı insan ister iatemez arıyo ole programları ama kaspersky yapmış önerirdim ama ben de denemedim deneyince yazcam tekrar:____????***

rodolfo79

rodolfo79

Üye
saol

In_Da_Dream

Üye
Ishte arkadashlar size soyledigim gibi ilk kez gore bileceginiz bir Java Mobile Antivirus Kaspersky.
******: 7s7e7a7
Link:

levo5656

levo5656

Üye
öle demeyin benim telefona bi virüs bulaştı telefon bilgi servisini konrol edin diye kafayı yedi dikkatli olun