java antivirüs

Sponsorlu Bağlantılar

sercu

sercu

Üye
boşver ya yükleme kardeş sen bi işe yaramıcak çünkü sadece göstermelik...

abuzer381991

abuzer381991

Üye
nasıl java tele virüs bulaşmaz böyle mantıksızlıkmı olur doğru java uzantılı dosyalara bulaşmaz fakat temalar,programlar,mp3ler..........hepsine bulaşır java antivirüs programlarıda var piyasada biraz ararsanız bulursunuz benim telde 6300 ve virüs bulaştı bende kaspersky javayla temizledim.

--------------- Ekleme ---------------

verdiğim linkte bakın oradan indirebilirsiniz.Kısa bi üyelikten sonra fakat paralı ben bi ara bedavasını bulmuştum fakat link kırılmış bunla idare edin.

barzan71

barzan71

Üye
▪ĶλђЯФĹλѕł βεή▪

Yer: мєяѕιη∂є ѕєηѕιzℓık

Blog Başlıkları:

Rep Puanı : 22463

İtibar Gücü: 606

....

Tanrım Sana Sen Gibi Bir Sevgili Versin,,

Umarım Sende Onu Ben Gibi Seversin..

Sevdiğin Sever Sen Gibi Bir Başkasını,,

Sen Sevdiğini Seversin,,,Sevdiğin Bir Başkasını...

┼█┼ By Emin ┼█┼

┼•█•┼•█┼•

\... σуυη¢αкℓαя

ı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../

┼•█•┼•█┼•

•Yıldızlar Bizim Olurmu Sevgilim? Senide Sevsem Yosun Kokar mı Tenin? •

•Gözlerin Benim Olurmu Sevdiğim? Seni Ben Kadar Sevsem,Benim Olurmu Gülüşlerin.?•

•Diyelim Sen Benimsin,Gülüşlerin Benim...Durdurur mu Zamanı Sevmelerim?•

•Ya Sen Birgün Gidersen Sevdiğim.? Benim Sana Sevgim Hasretim..•

•Dokunabilir miyiz Güneşe Sevdiğim.? Senide Sevsem Deniz Kokar mı Gözlerin.?•

•Ellerin Benim Olurmu Sevdiğim.? Seni Ben Kadar Sevsem Benim Olurmu Haretin.?•

•Diyelim Sen Benimsin Hasretin Benim...Çalarsa Kapımızı Ayrılık Gider misin Sevgilim.?•

•Ya Sen Sevmezsen Sevgilim.?

Benim Sevgim,Sana Hasretim..•

┼•█•┼•█┼•

¿•¿..Küçükken Daha Mutluydum Ben..Nerden Çıktı Bu Büyümek Durup Dururken..¿•¿

┼♥┼ NuRuM ┼♥┼

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
JAVAYA bulaşmaz diye bişey yoq bütün telefonlara bulaşabilir. gelin ben size hertürlü virüs bulaşmış java alt yapılı tel. göstereyim. hem bunun sayesinde bi telefon yenilemiş oldum . aldıgım yerde bulaşmas diyodu . bulastı yenisini aldım

kose02

Üye
ben de arıyorum bulamıyorum ya bu nasıl iş

sercu

sercu

Üye
Arkadaşlar telefonununz java. eğer telefona bulaşırsa pc deki virüsler bulaşır pcde bi tarattırın sorun kalmaz. Java tabanlı telefonlara virüs bulaşmıyor bunu tüm telefon satıcıları ve servisleri de söyler.
Ama yine de siz bilirsiniz kullanmak istiyosanız ben engel olamam sonuçta. kolay gelsin.:sn:

ultimate123

Üye
Arkadaşlar bu programda virüs buluyor benim pc anitivirüs programında virüs enteesan

murat2323

Üye
nasıl java tele virüs bulaşmaz böyle mantıksızlıkmı olur doğru java uzantılı dosyalara bulaşmaz fakat temalar,programlar,mp3ler..........hepsine bulaşır java antivirüs programlarıda var piyasada biraz ararsanız bulursunuz benim telde 6300 ve virüs bulaştı bende kaspersky javayla temizledim.

verdiğim linkte bakın oradan indirebilirsiniz.Kısa bi üyelikten sonra fakat paralı ben bi ara bedavasını bulmuştum fakat link kırılmış bunla idare edin.
burdan indiremedim sen bi siteye upload edermisin mesela

kimseden ses seda yok

murat2323

Üye
kimse yok heralde

murat2323

Üye
kilit pls

quLquzeL

Üye
tlfum 6500 slide bu anitvirüs çalışmadı tlfda yaff. uygulama hatası dio yardım plss:agla

degerli43

degerli43

Üye
çalışacak mı bi deneyelim yine de sağol

murat2323

Üye
boşuna denemeyin bi işe yaramıyor

HUR

Üye
Teşekür

flyexp

flyexp

Üye
arkadaslar buyrun daha oncede verdım bunu :::

ARKADASLAR JAVA ANTİVÜS RPGRAMINA SOLE BASLAYAYIM::

HERKEZIN BILDIGI KASPERSKY JAVA::

programı çalıştırınca:7s7e7a7 kodu girin çalışıyor

eger bu şifre bir işe yaramadıysa AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 ŞU sifreyi girin
javaya ilk virüsü bulaştıran sen olcan tebrikler hepiniz harikasınız gencler:sukur:

murat2323

Üye
bi işe yaramıyor

ozanilgun

Üye
bu programda virüs var te3lefonların hepsine virüs bulaşabilir ayrıca virüsede gerek yoktur jar dosyalarının arasında class uzantılı dosyaların içine saklanan bir iki satır telefonunuzu bozmaya yeter antivirüs yükleyecem diye telefonun içine etmeeye gerek yok arkadaş iyi niyetle yapmıştır ona da yüklenmeye gerek yok

zangoo

zangoo

Üye
arkadaşlar artık java formatında virüslerde türedi artık korkmaya başlasanız iyi olur ,kendikendine çoğalamıyor fakat başkabir cihaza bt ile veri gönderirken virüsü de göndermiş oluyorsunuz
virüsün adı formatı;[ bolf ned.ddt]
neler yapıyor diyecek olursanız telefon hafızasını her geçen gün size fark ettirmeden dolduruyor,bir süre sonra telefonun hoparlörü bozuk olmasa bile telefondan ses çıkmıyor yine birsüre sonra tuştakımı çalışmaz hale geliyor ve sayamadığım çok şey var....
kaspersky ilk olarak çözümü bulmuş durumda ama henüz geliştirme aşamasında

bursasporluyuz

Üye
n80 cep telefonunda virüs vardı bulaşmış ben kendim şahiidim kendi kendine menüde dolaşıyor kontör yiyordu kim demiş jawa tellere virüs bulaşmaz.

arkadaşlar benim anlatmak istedigim şu anda virüslerin giremiyecegi bulaşamıyacagı cep telefonu yok hempine bulaşır yani... insanları jawaa tellere virus girmez diye antivirüs programı yüklemesine engel olmayalım...çünkü virüsler jawa sambian felan tanımıyor ben şahidim

yunus477

Üye
kralll_ibrahimm tşkr kardeşşş
burda

adam görünüşlü çocuklar varrr...mardinliiiii