java antivirüs

Sponsorlu Bağlantılar

ozyman

Üye
çookkkkkkkkkkkkkkkk saol kardeş

cbf150

cbf150

Üye
superrr aynen enteresan

byzombi

byzombi

Üye
arkadaslar buyrun daha oncede verdım bunu :::

ARKADASLAR JAVA ANTİVÜS RPGRAMINA SOLE BASLAYAYIM::

HERKEZIN BILDIGI KASPERSKY JAVA::

programı çalıştırınca:7s7e7a7 kodu girin çalışıyor

eger bu şifre bir işe yaramadıysa AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 ŞU sifreyi girin
KASAMAZ DEMİ:oke::naughty:

dumanxtr

dumanxtr

Üye
arkadaşlar indirmeyin program soluncanlı.............

dotaman

Üye
girince atıor ne biçim iş bu genede saol ama başka firmanın antivirüsü yok mudur _?:agla

B16

B16

Üye
arkadaşlar program yüklenen bütün tellere virüs bualşabilir

yanlış iz peşindesin dostum nasıl ki tel java destekliyosa sis uzantılı pro açamıyosun bu da aynı şey java versiyonunda anti spam olduqu için virüs (uzantısı ne olursa olsun) bulaşmaz.
.sis uzantılı versiyonun veri tabanına önceleri sms,e-posta,mms ile we hatta chat proqramını bile tetikleyen virüs-trojan bulaşması ortaya çıkıyodu şuanda ise symbianlarda sık qörülen ekran kapanması, telefona restart we hatta virüsün loqosunun ekran qörüntüsüne yapışıp silinmeme durumu da qünümüzde yayqınlaşan çeşitli yazılımları yüklediqimizde ortaya çıkmakta ve bunlardan kurtulmak için telefona ve memory card a format atmak yetiyor.o kadar çok .sis uzantılı antivirüs proqramı war ki bu durumlarda kalan arkadaslar iyi bilir proqramların çoqu işe yaramıyor zaten tek çözüm format!
java uyqulaması bazılarına qöre çok qelişmemiş qelebilse de veri tabanında anti spam uyqulamasını barındırdıqını unutmayalım derim..

yanlışm warsa lütfen düzeltin..

WarriorsoN

Üye
Evet girince atıyor ve de rusca :(

Shakespeare

Üye
arkadaslar s40 telefonlara virüs bulasır ama bulassa bile s40 özelliği orda zati telefon kapatılıp acılınca silinir yani barınamaz hiç bir virüs(keşke bilgisayarlarda öle s40 olsa :D:D)

TheBear

Üye
arkadaslar s40 telefonlara virüs bulasır ama bulassa bile s40 özelliği orda zati telefon kapatılıp acılınca silinir yani barınamaz hiç bir virüs(keşke bilgisayarlarda öle s40 olsa :D:D)
yok yav pcler s40 olmasın sisler çalışmaz sonra :D

geyik bir yana sadece java destekleyen tellerde 6300 6500 gibi hiç bir telefona virüs buyaşmaz virüs bulaşsa bile kapatıp açılınca gider. Zeki bir arkadaşımız n80 e virüs bulaşmış demişti canım arkadaşım n80 java dosyalarını açar fakat n80 sybian işletim sistemine sahiptir yani telefon java değil sybiandır. Kaç aydır 6300 kullanıyorum önüme gelen tüm dosyaları yükledim fakat bir tane virüs çıkmadı. İçiniz rahat olsun 6300, 5300, 6500 gibi telefonlara virüs bulaşmaz bulaşamaz...

mcan_92

mcan_92

Üye
sony ericsson lar süper virüs derdi falan yok

fyd_14

Üye
arkadaşlar bugun çok ilginçsiniz yaa :kop::kop::kop:

albaycan

Üye
javaya virüs bulaşmıyormuş kardeş

yolbitmez

yolbitmez

Üye
sağul tşk dostum

msdony

msdony

Üye
güzel bişi virüsle felan ugraşmıyon

yenisu

Üye
ca antivirüs 2008 ile tarat buluyor

iskenlii

iskenlii

Üye
Ya Brak şunu ya arkadışın birisi program vermişti ama çalışmıyordu :!

6500

6500

Üye
arkadaşlar lütfen bana 6500 oyunları bulurmusunuz acaba teşekkürler

altay_42

Üye
Gerek Yok Antivirüse çünkü Java Cep Telefonuna Virüs Bulaşmaz

aliihsan364

Üye
evet arkadaşlar javaya virüs bulaşmaz:sn: