java antivirüs

Sponsorlu Bağlantılar

serkan45-45

Üye
oyunlar mükemmel arkadaşlar

KELMESUT

Üye
ya kardeşim java tele ne yükliceksen pc'in de tara sonra at bu kdr basit ne gerek war

theallen

Üye
ewt virüs giriyor

asigsasi

asigsasi

Üye
Indirip deneyeceğim teşekkürler

ashihara

Üye
bende var ama nasil saba gondere bilirim

ALPARS™

ALPARS™

Üye
:kop:Bi kere java olan telefonlara virüs bulaşmazki:kop:

--------------- Ekleme ---------------

konu başlığınıda yanlış yazmısın.java antivirüs arıyorum desen daha anlamlı olurdu.

karazafer_

karazafer_

Üye
java kasprsky antivirüs var ama;
1)dili rusça
2)java tellere virüs bulaşmaz
yani anti virüse gerekmez :oke:

mehmetyuce789

Üye
arkadaşlar java ceplere virüs girmez diyosunuz zararlı yazılım(malware) atında telefona görün ne oluyo telefon 1 dk a açık kalamıyo kapanıp açılıyp ışıkları yanıp sönüyo bende 6500s-1 var arkadaşın birindede 6300 vardı ondgirdi aynısı oldu dosya silinmezse telefonu klullanamıyosunuz benimkine bilgisayrda bi program yüzünde çok bulaştı telefona format atınca tüm şeyler eski haline gelmiyo telefon hasar aldığı için o yazılımdan ama bu nokiada oldu samsung e 250 de var ona attım bişey olmadı ama

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
Ben bir tane kasperky bulmuştum ama donuyo :)

sebeke001

Üye
kardes java virüs programı olmaz ki cünkü javalara virüs girmez girse bile hafıza kartına girer cok arama bence bulamassın

adnan16

adnan16

Üye
arkadaşlar virüs bulaşmaz diosunuzda bnde 6288 var hafıza kartına bi haller oldu oyu program mp3 resim fln yüklüorum kullanılamaz dio üstünde soru işareti çıkıo peki bunun sebebi ne?

turan_2441

Üye
arkadaslar saçmalamayın javaya virüsün girmesinin imkan yok konusupta benim kafamı bozmayın

ardatura

Üye
hakkaten daha cooook beklersin

--------------- Ekleme ---------------

telefon desteklemezse tabi ki soru işareti cıkar

lovelysame

Üye
eywallah

ALPARS™

ALPARS™

Üye
yorumlarımızda küfür yazmayalım lütfen.:nono:

RocK_FaTiH

RocK_FaTiH

Üye
Java telefonlara virüs zarar veremez arkadaşım o yüsten antivirüs programı yoktur :oke:

FAFAFATİH

FAFAFATİH

Üye
arkadaşım sapıtma o nebiçim söz terbiyesizlik yapmayalım yazcak bişey bulamadıysan yazma :nono::@:allalla::dover::off::sinir:stres::grrr:

tuncay_407

Üye
egr vrs dosyasinin uzantisi jar ise bulaşirmi o zaman

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Java Tellere Virüs Bulaşmaz Java Teller Virüs Çalıştıramaz :locked:

Takipçi Satın Al

Üst Alt