java antivirüs

Sponsorlu Bağlantılar

seksendort

Üye
    Konu Sahibi
java antivirüs
java antivirüs programı arıyorum linkleri bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: erten007, D€aDMaN, mrçaslan ve 12 diğerleri

murat2323

Üye
daha çok beklersin

Hellboy®

Hellboy®

Üye
daha çok beklersin
lutfen daha nazik cvp ver bilmiosan da bosuna yorum yapma
Senın soruna gelisek java tellere virus bulasmaz denio ama bende ta bilmiyorum ben 1 tane bulmustum ama gecersiz uygulama dedi

ycg35

ycg35

Üye
boş istek bunlar en az 5 tane konu var java antivirüs ile ilgili :ss javalara virüs girmez imkanı yok :oke:

fbforever_1907

Üye
javada virüs dosyası olmaz çünkü uzantısını tanımaz arrrrrkadaşım

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
bugüne kadar java sistemlerde çalışan virüs bulunmadığı için antivirüs e de kimse gerek duymadı

hildar

hildar

Üye
var arkadaşım var böyle bir program ama siemens için üretilmiş şimdilik. İstersen bir dene kaspersky java antivirüs olarak ara belki işine yarar bende 3110c var programı açıyor ama tuş takımı uymlu olmadığından işlemiyor aksine siemens c65 ve cx65 te denedim gayet iyi çalışıyor

lliseli

lliseli

Üye
kardes java dosyalarında virüs olmadığı için virüs programı biraz zor bulursun

ѕ¢σяριση

ѕ¢σяριση

Üye
belki allah vahiyle yollarsa :D

hamzaturan

Üye
saçmalama arkadaşım

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
javada virüs dosyası olmaz

albaycan

Üye
ben de virüs bulaşmaz die duydum.

iskenlii

iskenlii

Üye
Bende var virüs Java :D:d

--------------- Ekleme ---------------

program değil ama kardeş yanlış anlama virüs

bugrahan_35_199

Üye
java antivürüs programı olsa bile hiç bir şey silemezki anca trojen in bir türü war trossjen diye onu silebilir zaten onu elinlede silebiyon dostumm:)

iskenlii

iskenlii

Üye
Tamam anladım Kardeş:pro:

1000rr

1000rr

Üye
arkadaşım seningibi bi kaç tane çıkıyo böle işte yok antivürüs s40 falan filan bikere s40lara virüs bulaşır ama telefona zarar vermez tannımsızdır telefona attığın zmn geçersiz dosya der be silinir ALLAH'IM yha illa benim telefonumda virüs var diosan arkadaşım hafıza kartında ise biçimlendir telefonda ise format atttır çünkü series 40 lara virüs programı olmaz olamazda

puusat

Üye
COK BEKLERSIN JAVA DA VIRUS OLURMU..........:kop::kop::kop:

dumanxtr

dumanxtr

Üye
kardeşim bende 6300 var orşinalden gelen vürüs programlar vardı hafısa kartında delefonumu olumsuz yünde hiç etkilemedi çünkü aktif hale geçemiyorlar fakat ben gine de rahat edemedim karta format attım tüm proğramları falan giiti şimdi de vürüs varmı diye falan hiç kontrol edmiyorum zaten ama s40 java tabanlara ati vürüs yok diyenler de bir şeyden anlamayanlar var fakat gerek olmadından zor bulunuyor bende vardı linki daha önce görseydim yollardım ama bizim from muzda biyerde geçiyordu görürsem yardımcı olur ama dediğim gibi gerek yok

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
forum da atışma yok ütfn :)

iskenlii

iskenlii

Üye
zor bulrsun bende vardı amma işinize yaramaz:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt