Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Java Adapter Expert Edition [Java oyunları düzenleyin]
Sponsorlu Bağlantılar
qimoo
Üye
Konu Sahibi
Java Adapter Expert Edition [Java oyunları düzenleyin]
Java oyunların boyutunu vb. düzenlenebilir herşeyi bu programla yapabilirsiniz.
Teşekürler Gerçekten Güzel Program İndirip Bakıcam.
ahmetocak
Üye
arkadaşlar program harika çok işime yarayacak bir program emeğinize sağlık. Fakat sorun şu bu programı nasıl kullanacağız? anlatım konusunda yardımcı olursanız minnetar kalacağız. şimdiden teşekkürler.
ozgurcoskuner
Üye
niye bu kadar ilgisiz bi siteki java adapter for mobile phone ve bu programı kimse anlatmamış bari bilmiyorsunuz koymayın. Heryerde araştırdım anlatımı anlatan bi site yok
niye bu kadar ilgisiz bi siteki java adapter for mobile phone ve bu programı kimse anlatmamış bari bilmiyorsunuz koymayın. Heryerde araştırdım anlatımı anlatan bi site yok
Kardeş çok biliyosan sen yaz ben koyucam konuya.Birde anlaman gerekirdi ki bilseydim nasıl kullanıldığını, yazardım.
karizma927
Üye
Teşekkürler kardeş sağolasın =D
Sertug1991
Üye
teşekkürler deneyeceğim bir ara...
navti
Üye
süper ardığım şey kullanımınıda becerebilirsem çok işime yarar
ahmet 14
Üye
ben yapamadım şu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oyun benim telde açılıyo ama yarım ekran bunu 176x208 yaparmısın benim tel nokıa 6260
evilwolf08
Üye
deneyelim bakalım
qwqw554
Üye
bu program banada lazım ya iyi kullanmayı bilen biri varsa konuya el atsın resimli anlatım yapsın millet bu programı cok arıyo yaparsınız iyi olur... program için