.Jar Uzantılı Dosyaları BT İle göndermek İçin Program ( İstek )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
.Jar Uzantılı Dosyaları BT İle göndermek İçin Program ( İstek )
Telefonumda birsürü oyun var , haliyle arkadaşlarimda istio bazılarına flash ile veriyorum , veremediklerim oluor mahçup oluorum : Yokmu şöyle jar dosyalarini bt ile gönderebilecek bi program

File explorer ile uzantısı silip gönderilio dediler , file explorer da oyunlarım gözükmüyor , yardım edecek birini ariyorum lütfen yardım

• Beğen
Tepkiler: bymen07 ve s149

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
Bak kardeş... Jar dosyaları için 6300 vb s40 telefonlarında yok öyle bişey ama e55 vb telefonlarda telefonun kendi dosya öneticisi olduğu için girip jar. Dosyalarını görebilir,ismini değiştirebilir,ve gönderebilir... Gönderdiği telefonda aynı özelliklere sahip olmalı aksi halde gönderdiği dosya bozuk gözükür.... Telefon isimlerin de bi yanlışlık olabilir ama bildiğim kadarıyla böyle....

Scofield™

Scofield™

Üye
s60 Larda MeVCuT s40 da yok olacağınıda sanmıyorum...

bymen07

Üye
arkadaşım eger karşı tarafa sorunsuz dosya göndermek istersen bunun için iki tane program bilirim symbian yani sis uzantıları çalıştıran telefonun varsa x-plore kullanmalısın jar uzantısıda dahil aklına ne geliyorsa hepsini uzantısını dahi degiştirmeden karşı tarafa oldugu gibi yollar,ama senin telefon sadece jar dosyalarını kurabilen işletim sistemini kullanıyorsa o zaman blue ftp 1.36 ile karşı telefona jar veya diger dosyaları uzantısını dahi degiştirmeden yollayabilecegin tek programdır internette araştır ama sana tavsiyem sadece blue ftp 1.36 diger versiyonlar 15 gün deneme sürümü ve açılırken internete baglanası şartı var bu programla karşı telefonun bütün dosyalarınıda görebilir ve kendi telefonuna kopyala yapıştır secenegini kullanarak transfer edebilirsin .
NOT:karşı teldede kurulu olması şart degildir ama baglantı kurabilmek için ikinizinde ilk seferde aynı şifreyi girmeniz lazımdır bt eşleştirmesi için mesela ikinizde 1234 yazın tamamdır
birde programı açınca sistem reklamı vardır 15 saniye ister bekleyin isterseniz tamama basın kaybolur eger internet baglanmak isterse güncelleme yapmak için onaylamayın
programı ben türkçe yaptım bütün özelliklerine bakıp ögrenebilirsiniz kafanıza takılan olursa yardımcı olmaya çalışırım internete girebildigim sürece cevaplarım
program linki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt