isyanx Üye Ya bu program bilgisayar da çalışmıyor mu, çalışmıyorsa niye en başta yazmamışsınız kaaardeşim.
Trojan.exe Üye Emegine Saglik Boyle guzel Paylasimlarinin Devamini dilerim. Maxicep ailesiyle Mutluyuz...
Aziz™ Üye birteksen' Alıntı: n 70 de calıştıramadım.acaba cakışan birprogram mı var telde ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... pyhton programınız yüklümü? canali1' Alıntı: teşekkürler güzel paylaşım Genişletmek için tıkla ... rica ederim..
birteksen' Alıntı: n 70 de calıştıramadım.acaba cakışan birprogram mı var telde ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... pyhton programınız yüklümü? canali1' Alıntı: teşekkürler güzel paylaşım Genişletmek için tıkla ... rica ederim..
birteksen Üye Aziz™;3002596' Alıntı: pyhton programınız yüklümü? QUOTE] evet yüklü 1.45... Genişletmek için tıkla ...
Aziz™;3002596' Alıntı: pyhton programınız yüklümü? QUOTE] evet yüklü 1.45... Genişletmek için tıkla ...
ahriman009 Üye ya birader ben sis uzantılı symbian programını ne edeyim insanlara verceksen masaüstü sürümü ver eğer varsa
ya birader ben sis uzantılı symbian programını ne edeyim insanlara verceksen masaüstü sürümü ver eğer varsa