jar dosyasında sertifika ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferdilik

Üye
    Konu Sahibi
jar dosyasında sertifika ??
s.a arkadaşlar. öncelikle konu hakknda arama yaptm bulamadım varsa affola. sorum şu benim tel n73 hack işlemi başarıyla yaptm. jar dosyası var elimde e-buddy msn işte. onda sertifika istiyor. jar dosyasında sertifika sorunu olduğuunu bilmiodum acaba telefonda mı sorun var ?? önerileriniz neler ?

dipnot: hafıza kartım bozuldu. bozulmadan önce sorunsuz bi şekilde yüklemiştim e-buddyi o zaman sorun yoktu...

Symbianist

Symbianist

Üye
bazen oluyor. eğer hafıza kartına kurduysan jar dosyasını hafıza kartını biçimlendir baştan dene. telefona kurduysan da format gerekir. hatta bana kalırsa en temizi ikisini de temizle baştan kur. olmazsa da kendi sitesinden yeniden indirip kurmayı dene ebuddyi.

ferdilik

Üye
    Konu Sahibi
hocam ilgin için tşk ediyorm. hafıza kartı yok artk kırdım attm. ebuddyide bizzat resmi siteden indiriyorum ama sorun aynı. tele format atma tavsiyeni bi denicem ama tşk ederm.

Symbianist

Symbianist

Üye
Format atınca büyük ihtimalle düzelir. Bende de olmuştu bir zamanlar o hata. Galiba atık dosya kalınca oluyor geride.

• Beğen
Tepkiler: ferdilik
BrainFree

BrainFree

Üye
Format atınca büyük ihtimalle düzelir. Bende de olmuştu bir zamanlar o hata. Galiba atık dosya kalınca oluyor geride.
Senin de başından geçmedik problem kalmamış herşeyinin geçmişi var ;)

serkanoloji

serkanoloji

Üye
ebudy alternatif olarak nimbuzz u öneririm. Face msn yaho twiter ve hatta aynı uygulama olan telefonlar arasında bedava aramak ta var. Şiddetle tavsiye ediyorum.

ferdilik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilginiz için tşk. denicm formatı. serkan kardeş nimbuzzu yükledim bu arada :) tesadüf görmüştüm yüklemiştim. e buddy vodafoneda bedava diye onu terch ediyodm.

serkanoloji

serkanoloji

Üye
hayırlı olsun kardeşim.güleeee güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: ferdilik
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt