JavaStar
Üye
Jar Bulunamadı Hatasına Kesin Çözüm!
Arkadaşlar samsung star telefonumda bugün oyun yüklerken yanlışlıkla çok güzel birşey keşfettim.Herkesin bildiği gibi bazı oyunları yüklerken jar bulunamadı hatası veriyor.Bunu interneti alt üst ettim bu sitedeki konulara baktım,herkes telefon hafızası dolmuş v.s demiş fakat bugün keşfettim hiç alakası yok.Herneyse uzatmadan konuya geçeyim.
1)Öncelikle jad maker adlı programı indriyoruz.
2)Ardından jad maker adlı arşivi klasöre çıkartıyoruz
3)Şimdi jar bulunamadı hatası veren oyunumuzun "SADECE JAR" dosyasını yeni bir klasör açıp atıyoruz(Eğer jad yoksa sadece jar dosyasını atın gerçi varsada sadece jar dosyasını atın herneyse
)
4)Jad maker adlı arşivi klasöre çıkarmıştık.Şimdi o klasörü açıp jadmaker.exe'yi açıyoruz.
5)Ardından malum oyunumuzun .jar dosyasını klasöre çıkartmıştık.O dosyayı kulağından tutup jad maker penceresine sürüklüyoruz ve bırakıyoruz.
6)Oyunumuzun .jar dosyasının olduğu klasör içerisinde bir de .jad uzantılı bir dosya oluştu(Oluşması 5-10 saniye alabilir)
7)Şimdi yeni .jar ve .jad dosyalarımızın bulunduğu klasörü telefonumuza artık usb ile mi neyle bağlıyorsanız atıyoruz
8)Telefondan o klasöre girip .jar dosyasından oyunu temiz temiz kuruyoruz
NOT=Arkadaşlar lütfen işlemleri yaparken çakallık yapmayın.Of ben klasöre çıkarmayım nolacak şimdi bide onlamı uğraşcam vs ayaklarına girip sonra aman hocam naptın sen hata verdi bilgisayar çöktü gibi yorumlara girişmeyin.Ne yazdıysam birebir uygulayın.SAMSUNG STAR WİFİ model telefonumda jar bulunamadı hatası veren 2 oyunda denededim 2sindede temiz sonuç aldım
.Ve bu paylaşımı internete ilk defa sunuyorum.Başka hiçbir yerde bulamazsınız.İnterneti alt üst edin bu soruna adam gibi çözüm bulan yok ama ben buldum.YAPTIM OLACAK!.neyse kes traşı haydi beyler bayanlar 
--------------- Ekleme ---------------
Niye 1 tane bile yorum yok merak ediyorum doğrusu.
1)Öncelikle jad maker adlı programı indriyoruz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2)Ardından jad maker adlı arşivi klasöre çıkartıyoruz
3)Şimdi jar bulunamadı hatası veren oyunumuzun "SADECE JAR" dosyasını yeni bir klasör açıp atıyoruz(Eğer jad yoksa sadece jar dosyasını atın gerçi varsada sadece jar dosyasını atın herneyse
)4)Jad maker adlı arşivi klasöre çıkarmıştık.Şimdi o klasörü açıp jadmaker.exe'yi açıyoruz.
5)Ardından malum oyunumuzun .jar dosyasını klasöre çıkartmıştık.O dosyayı kulağından tutup jad maker penceresine sürüklüyoruz ve bırakıyoruz.
6)Oyunumuzun .jar dosyasının olduğu klasör içerisinde bir de .jad uzantılı bir dosya oluştu(Oluşması 5-10 saniye alabilir)
7)Şimdi yeni .jar ve .jad dosyalarımızın bulunduğu klasörü telefonumuza artık usb ile mi neyle bağlıyorsanız atıyoruz
8)Telefondan o klasöre girip .jar dosyasından oyunu temiz temiz kuruyoruz
NOT=Arkadaşlar lütfen işlemleri yaparken çakallık yapmayın.Of ben klasöre çıkarmayım nolacak şimdi bide onlamı uğraşcam vs ayaklarına girip sonra aman hocam naptın sen hata verdi bilgisayar çöktü gibi yorumlara girişmeyin.Ne yazdıysam birebir uygulayın.SAMSUNG STAR WİFİ model telefonumda jar bulunamadı hatası veren 2 oyunda denededim 2sindede temiz sonuç aldım
.Ve bu paylaşımı internete ilk defa sunuyorum.Başka hiçbir yerde bulamazsınız.İnterneti alt üst edin bu soruna adam gibi çözüm bulan yok ama ben buldum.YAPTIM OLACAK!.neyse kes traşı haydi beyler bayanlar 
--------------- Ekleme ---------------
Niye 1 tane bile yorum yok merak ediyorum doğrusu.