Japon kadınların "erkek" feryadı...

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Japon kadınların "erkek" feryadı...
Japonya'da erkekler, kadınlarıyla 'kardeş gibi' yaşıyor. Eşini yatağa çekememekten şikâyet eden ev kadınlarının çözümü, 'kiralık erkek' servisi veren 'kliniklerde' aradığı bildiriliyor.

20 Yıl El Sürmedi!
Kocalarıyla uzun süredir cinsel ilişkiye giremeyen Japon ev kadınlarının, sinir krizinin eşiğine geldiği söyleniyor. Ülkedeki bazı ev kadınlarının, 20 yıldır eşleriyle birlikte olmamaktan şikâyet ettiği bildiriliyor. Fakat Japon ev kadınlarının yine de evliliklerini bitirmeyip, mutluluğu, 'kiralık erkek' servisi veren kliniklerde aradığı belirtiliyor. Tokyo'da böyle bir 'klinik' işleten Myong-gan, bu durumun nedenini şöyle özetliyor: "Çünkü Japon erkekler evlenince, eşlerini annelerinin yerine koyuyor."
Nüfus Hızla Azalıyor
Myong-Gan "Amacım kadınların mutlu olmasını sağlamak. Üstelik bazı erkekler bu işe gönüllü oluyor" diyerek kendini savunuyor. Öte yandan Japonya'nın nüfus bilgileri, ev kadınlarının haksız yere şikâyet etmediğini gösteriyor; evli çiftlerin ve çocuk sayısının hızla azaldığı ülkede nüfus, yok olmaya doğru gidiyor. Doğum oranını arttırmak isteyen hükümet bu yüzden, bazı kasabalarda üçüncü çocuğunu yapacak çiftlere para, restoranlarda ücretsiz yemek hatta bedava alışveriş vaat ediyor.
:ah

• Beğen
Tepkiler: Necmati

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Japonların durumu gerçekten kötü

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Türkiye'den ihraç edebiliriz :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Türkiyeden yardım isteseler aslında sorun çözülür Türk erkeği çok duyarlıdır! bu konuda

dafmar

dafmar

Üye
hiç olmasa biraz alışveriş yapardık biz onlara istediklerini onlarda bize teknoloji..........

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bizden yardım istesinler anında çözeriz..:ehe

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
7/24 hizmetinizdeyiz...

aLone

aLone

Üye
100 tane türkü göndersinler aşırı çoğalma olur:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:d::d::d::d:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
gönülü olarak gitemek isteyen varmı :D:D

haltie

haltie

Üye
doğrumu bu yazık yazık kadınlara bu konuya bi el atalım uğurlama falan olsun:hoba::hoba::hoba::hoba::hoba::hoba::hoba::hoba::hoba::hoba::hoba::hoba::hoba::dance::eller: :turkiye::aha:

Progressivity

Progressivity

Üye
bence burda dikkat etmemiz gereken japon kadınlarının aile kurumuna ne kadar önem verdikleri, ben tanıyorum zaten birkaç japon aile gerçekten çok bağlılar birbirlerine çok değer veriyolar ailelerine bakınız 20 yıldır cinsel hayatı olmayan bir bayan eşinden boşanmıyor, yuvasını yıkmıyor gelgelelim ülkemizin kadınları ne kadar kolayca yuvalarını yıkabiliyolar, üstelik aldatan kadınların çoğu da cinsel anlamda tatmin olmadıkları için bunu yapıyorlar bence biz ahlak anlamında ciddi dersler almalıyız toplum olarak

EroL

EroL

Emekli Yönetici
capon kadınları :hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
aynı şeyimi düşünüyoruz halit

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tühh :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Japon kızları oldukça güzel oluyor. Bekarlardan bir tanesini alabilirim ben :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
kadının yeri erkeğin yanıdır. Gitmek değil de şöyle çıtır bir çin çan çon gelseee of diyorum :D

Üst Alt