İstek Jailbreaksiz Iphone Kullanmak (Tavsiyeleriniz)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Jailbreaksiz Iphone Kullanmak (Tavsiyeleriniz)
Acemiliğe denk geldiği için 7'den 9.1'e güncelleme yapmıştım. Hoş, çok da pişman değilim; fakat android ile Iphone cidden çok farklı. Mesela whatsapp'ta müzik paylaşmak için wushare gibi bir uygulama aldım. Neyse ki sudan ucuzdu, o sorunu öyleyce hallettik. Şimdi size sormak istediğim soru şu:

Gerek bluetooth özelliği, gerekse diğer lazım olabilecek uygulamalar olsun... Iphone telefonu jailbreaksiz doğru düzgün kullanabilmek için hangi uygulamaları önerirsiniz? Ne bileyim bir ücretsiz tema olabilir, sistem uygulaması olabilir... Pek de bir fikrim yok açıkçası. Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

0343434

0343434

Üye
Mobile internet kontrolü yapabilmek için My Data Manager uygulamasını tavsiye ederim. Afterlight uygulamasını önceki konularda anlatıldığı gibi indir. Sonradan ücretli olacak. iTools programını indirebilirsin bazı ücretli oyunları indirrebilmek için ama çince. Bunlar dışında da geri kalan sosyal medya olsun müzik uygulamaları sizin kendi tercihiniz ama ücretsiz çevrımdışı liste indirmek istiyorsanız MixRadio programını tavsiye ederim.
Mobile internet kontrolü yapabilmek için My Data Manager uygulamasını tavsiye ederim. Afterlight uygulamasını önceki konularda anlatıldığı gibi indir. Sonradan ücretli olacak. iTools programını indirebilirsin bazı ücretli oyunları indirrebilmek için ama çince. Bunlar dışında da geri kalan sosyal medya olsun müzik uygulamaları sizin kendi tercihiniz ama ücretsiz çevrımdışı liste indirmek istiyorsanız MixRadio programını tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Bende 3 ay kullandım jailbreak yoktu. Ama gerçekten hiç birşey jailbreak kadar zevk vermiyor. Kendimi o zamanlar oyunlara vermiştim. Bol bol oyun oyna tavsiye ederim.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hadi androidteki root olayini biliyorum da iphonede jailbreak olayi neler getiriyor? Yani simgelerin boyutu veya crackli uygulama gibi imkanlar disinda ciddi faydalari neler?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Hadi androidteki root olayini biliyorum da iphonede jailbreak olayi neler getiriyor? Yani simgelerin boyutu veya crackli uygulama gibi imkanlar disinda ciddi faydalari neler?
Milyon tane faydası var emin ol. Android'te kullanan ve root yapan cm atan xposed ile değişiklik yapan biriyim. iPhone jailbreak yapıldığı zaman çok farklı bir telefon oluyor. Şimdi burada uzun uzun anlatsam bile anlamazsın. Denemen Lazım. Her şekilde herşeyini özelleştirebiliyorsun. Geri kalanını cydia Store, tweak gibi Konuları araştırarak ulaşabilesin. Saygılar.

• Beğen
0343434

0343434

Üye
Kesinlikle katılıyorum ancak iOS 9.0.1 sürümünün üzeri için henüz daha jailbreak gelmedi. Gelirse şiddetle yapmanızı fakat garanti kısmını da göz önünd bulundurmanızı söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994 ve silivriserdar
yasin213

yasin213

Üye
Crackli uygulama için illa ki jailbreak şart değil. vShare, AppAddict gibi sitelerden de paralı uygulamaları alabilirsin.
Eğer imzalar kapanmamışsa iOS 9.1'e sürüm düşür. Pangu, jailbreakin kısa sürede bu sürüme geleceğini belirtmişti.
Edit: Zaten iOS 9.1'deymişsin. Telefonu 9.2'ye güncelleme, bu ay için bekle. Bu ayda jailbreakin çıkıp çıkmayacağı belli olur.

• Beğen
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
7.0.2'den 9.1'e gecmek mantikli olabilir; fakat 9.2'ye gececegimi hic sanmiyorum. Hem jailbreak icin hem de beni ilgilendiren bir guncelleme degil. Umarim dedigin gibi kisa surede gelir. Vshare dw zar zor kuruldu. Birkac kez hata vermisti. Appadditc kuramadim; nasil kurabiliriz?
Bir de ekran parlakligi icin bir uygulama var mi? Gece en dusukte olsa bile cok parlak duruyor ekran. Renkleri ters cevirme ozelligi de kotu.

0343434

0343434

Üye
Yalnız yukarıda arkadaşın önerdiği uygulamalar bir süre sonra hata veriyor ve silip tekrar yüklemek zorunda kalıyorsunuz. Jailbreak bu açıdan sürekli sil yükle işleminin yapılmasını önlüyor.

• Beğen

Üst Alt