Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
jailbreak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpto
Üye
Konu Sahibi
jailbreak
arkadaslar benim sorum
==> iphone 4 unlock cikmadi daha 02.10.04 icin ne yazikki
ama jailbreak yapabilirmiyim sonucta yaparsam daha kullanisli olabilir benim icin yaparsamda nasil yapmaliyim bi zahmet yardim edebilirmisiniz
kemal21
Üye
Tabii jb yapabilirsin nasıl yapacağına gelince cihazın sürümüne göre sitede resimli anlatımlar mevcut bunlar yardımıyla çok rahat yaparsın
Nasıl kolay yapabiliyor muşum ya öğlenden beridir uğraşıyorum tam 12 saat oldu iPhone 4 16Gb var elimde. sabahtan beridir bununla uğraşıyorum yüklemeye çalıştım bi dünya kendi parasını verdiğim oyunum uygulamam vardı onlarda gitti gelde çıldırma ya arkadaşlar şu işi bi adam gibi yapan varsa yazsın ya yarım yarım yarım gidiyor çıldırmak üzereyim. Sağdan soldan kes kopyala yapıştırla açılmış konular gibi olmuş her sitede birşey yazıyor artık ne yapacağımı şaşırdım.
Nasıl kolay yapabiliyor muşum ya öğlenden beridir uğraşıyorum tam 12 saat oldu iPhone 4 16Gb var elimde. sabahtan beridir bununla uğraşıyorum yüklemeye çalıştım bi dünya kendi parasını verdiğim oyunum uygulamam vardı onlarda gitti gelde çıldırma ya arkadaşlar şu işi bi adam gibi yapan varsa yazsın ya yarım yarım yarım gidiyor çıldırmak üzereyim. Sağdan soldan kes kopyala yapıştırla açılmış konular gibi olmuş her sitede birşey yazıyor artık ne yapacağımı şaşırdım.
Senin fw sürümün kaç söylersen eğer jb oldukça basit bır işlem ben cihazıma sadece 3 kere jb yaptım 1alinca 2 fw yukseltince 3 restore edince ama toplamda 5 dk sürmedi sadece bağımsız jb tercih ediyorum bağımlı jb hoşuma gitmiyor çünkü
Fw sürümünü söylersen yardımcı olabilirim herhalde ama 4.2.1 için bağımsız jb hala yok ve cihaz unlock istiyorsa o da yok
alpto
Üye
Konu Sahibi
kardes banada yardimci ol bende bulamadim
benim iphoe 4 02.10.04 daha unlock yok uzerinde jailbreak yaparsam eger ilerde birde unlock yapmam gerekicek yani bu arada 4.1 de fw suan
Senin fw sürümün kaç söylersen eğer jb oldukça basit bır işlem ben cihazıma sadece 3 kere jb yaptım 1alinca 2 fw yukseltince 3 restore edince ama toplamda 5 dk sürmedi sadece bağımsız jb tercih ediyorum bağımlı jb hoşuma gitmiyor çünkü
Fw sürümünü söylersen yardımcı olabilirim herhalde ama 4.2.1 için bağımsız jb hala yok ve cihaz unlock istiyorsa o da yok