jailbreak sız safariden oyun-program yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

metinoktaybeyaz

Üye
    Konu Sahibi
jailbreak sız safariden oyun-program yükleme
yapmanız gereken safariden adresine gitmek uygulama-oyunlarınızı bulmak ve indirmek. Çıkan listeden uygulama-oyunlaarınızı seçin çıkan çince seçeneklerden soldakini seçin uygulama yüklensinmi diye uyarı gelecek zaten : :d Her iphone da bulunması gereken bir yer imi

GERÇEKTEN BEĞENDİYSENİZ BURDADA BEĞENİN :D

• Beğen
Tepkiler: smlzts06, zaferozkan, phasan ve 2 diğerleri

bycoo32

bycoo32

Üye
bu denendimi dostum ukalalık etmek için sormuyorum yanlış anlama

metinoktaybeyaz

Üye
    Konu Sahibi
evet ben kendim denedim telefonda jailbreak yok ve uygulama indirdim yalnız uygulama yüklerken pp25 teki gibi indirme biraz yavaş olabilir ama kesin oluyor.Uygulama-oyun (app storede paralı ise) indirdiğinizde telefonunuzdaki aplle hesabınızı silin yoksa açmaz hep girişte sorun çıkarır.

larten123

larten123

Üye
bunun sayesinde dün aveanın sahur paketiyle bir sürü oyun indirdim :D

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

metinoktaybeyaz

Üye
    Konu Sahibi
evet bende indiriyyom şu anda. İndirme sırasında hata verirse yeniden dene seçneğini tıklayın kaldığı yerden devam ediyor

KD1907

KD1907

Üye
Harika :) Teşekkürler.

larten123

larten123

Üye
bunda programdaki gibi bir buton yok mu uygulama açılıp kapanınca halledecek :D bulamadım ben

metinoktaybeyaz

Üye
    Konu Sahibi
beyler bu sitede yeni bir tarayıcı buldum, tubidy den falan müzik indirebiliyorsun

RedMatch

Üye
yapmanız gereken safariden adresine gitmek uygulama-oyunlarınızı bulmak ve indirmek. Çıkan listeden uygulama-oyunlaarınızı seçin çıkan çince seçeneklerden soldakini seçin uygulama yüklensinmi diye uyarı gelecek zaten : :d Her iphone da bulunması gereken bir yer imi

GERÇEKTEN BEĞENDİYSENİZ BURDADA BEĞENİN :D
Konuyu yeni gördüm ve dediklerinizi yaptım ancak modern combat 4 indirdim ve hep girerken app Store kullanıcı adımı fln soruyor bir çözüm yolu önere bilecek misiniz?

phasan

phasan

Üye
Teşekkürler

hackermenxx

hackermenxx

Üye
çok saol yükleniyor ama Apple kimliği istiyor ve açılmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Uurcan1154

Üye
Merhabalar Ben Oyunu İndirdikten Sonra Apple Kİmliği İstiyor Ve Oyuna Giremiyorum Nasıl Halledebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan

smlzts06

Üye
Kardeş programı yükledikten sonra uygulama açılıp bir sn için de kapanıyor çözümü varsa bi yazsan

hackermenxx

hackermenxx

Üye
Boşver
Kardeş programı yükledikten sonra uygulama açılıp bir sn için de kapanıyor çözümü varsa bi yazsan[/Boşverin bunu artık pp25 en iyisi on numara App store kullanmıyorum artık

• Beğen
Tepkiler: smlzts06

Üst Alt