Jailbreak ne demek ya?

Sponsorlu Bağlantılar

aslantunay

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreak ne demek ya?
arkadaşlar kafayı yicem ya ne işe yarıyo bu jailbreaak flan benim haftaya honkongdan iphoneum gelcek şimdiden hazırladım programları itunesta duruo ama hepsaini itunestan indirmedim rapidden indirdeklerimde war ne yapmalıyım rapidden indirdiklerim için detaylı anlatır msnz acaba??

Xoroz

Üye
rapidden indirdiklerini jailbreak olmadan yükleyemezsin iphone 'una ki o iphone çin modeliyse itunes uygulamalarınıda almaz yok orjinal ise jb yapman internetten indirdiğin oyun ve programları telefona yüklemeni sağlar bu jb isleminde telefonunun versiyonuda çok önemli 3.1.3 te sıkıntılar var biraz

aslantunay

Üye
    Konu Sahibi
yook çin malı deil orjinal alıcam da o versiyon muhabbeti nedir?

--------------- Ekleme ---------------

alcağım telefon apple iphone 3g 8gb bide framework2.2 flan yüklermem bi zara werir mi acaba quickpwn esnasında?

Xoroz

Üye
o kadararını bilemiyorum bende pek deneyimli deyilim fakat ben iphone 3gs 16gb kullanıyorum versiyonumda 3.1.2 bu versiyonda jb mevcut 3.1.3 jb leri biraz karısık ama genede yapılıyor o versiyon olayı telefonunu itunese bagladıgında gösterir 3.1.2 ise diyelim versiyon yükseltilsinmi diye sana sorar her versionda yeni uygulamalar geliyor ben 3.1.2 kullanıyorum telefonu aldıgımda öyle idi arkadasımda 3.1.3 var jb yaparken baya kastı kendisini ama suanda oda tüm ücretli uygulamaları ücretsiz biçimde oynuyor

Üst Alt