Jaılbreak kullanımıı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ppesimistylee

ppesimistylee

Üye
    Konu Sahibi
Jaılbreak kullanımıı
ben jaılbreak yaptım telefona. ama sıtelerden ınen programları ve cydia içerisindekileri nası yuklucez. cydıa dakılerı ınstall edıyorum comfrıum edıyorum ama telefonda gozukmuyoOO. nedenı nedır acabaa. yardım lutfen....
acilll lutfeeen:angry:

--------------- Ekleme ---------------

modlaaaaaaaar. neden yardımcı olmuyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

elizkundura

elizkundura

Üye
sakin ol hele öncelikle cydianın içine gir manage kısmına gel orda source kısmına gel ordan sagda edit kısmına bas sonra done gelecek orda cydia.hackolus.us sekmesini gir tabi ki tel bu arada wifide olsunki cydiaya giresin sonra hackulosun içinde instalousu kur instalous oyun ve uygulamalar için olacak sonra hackulosun içinde appsync for 3.1 var onu kur sonra sonra bu sölenenlerin kuruldugunu gördükten sonra telefonunu pcye bagla i tunesi pc ne indir ordan bu site veya başka site lerden diledigin oyun ve uygulamalrı telefona yükleyebilirsin

ppesimistylee

ppesimistylee

Üye
    Konu Sahibi
buradan pc ye oyun ındırdıgımızde itunes ten mı kurcaz telefona. yoksa baska bı yolu var mı

ppesimistylee

ppesimistylee

Üye
    Konu Sahibi
yaw onu anladık tmm. ama buradan oyyun / tema bolumunden ındırdıklerımızı nası atıcaz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt