WoodPecker
Üye
bende win7 kullanıyorum aynı hata ile karşılaştım sorunu cözen arkadaş varsa lütfen yazsın
local modda kaç dakika kalıyor 20 dakika falan beklemeyi denedin mi ??baktım ama sorun anlattığım şekilde cfw yi atıyorum ama local modede takılıp kalıoo normal modeyi tıklayıncada bidaha açılmıo telefon.sorun nerde olabilir acaba
hayir beklemedim o kadar onceden hemen atiordum oluyordu simdilerde olmuor anlamadim bi kac pcde yaptim olmadi ..
haclemekle ne alakası var anlamadım ya :S
Bi tek alim olan anlıcaksa paylaşmanın ne anlamı var, alim zaten bilir...^^âlim olan anlar işine bak.
Bi tek alim olan anlıcaksa paylaşmanın ne anlamı var, alim zaten bilir...^^
konuya baktığımda ne olduğunu anladım versiyon atmayı anlatıyorsun..hacklemekle ne alakaı var bunun...Sen Alimsen bilmiyorum artık anlat ozaman alakayı bana madem burası forum...konuya bakıp ne olduğunu anlamayan bir sen varsın demek ki herkes âlim bir sen değilsin !!
konuya baktığımda ne olduğunu anladım versiyon atmayı anlatıyorsun..hacklemekle ne alakaı var bunun...Sen Alimsen bilmiyorum artık anlat ozaman alakayı bana madem burası forum...
benim sana bi şey anlatma gibi bi derdim yok. her konuya girip bilmişlik yapıyorsun millet senin yüzünden ban yiyor. sinirlerimi bozuyorsun. çek git sana açıklama yapmak zorunda değilim ben.
--------------- Ekleme ---------------
millet bu işi hacklemek için yapmıyor mu ?? milletin derdi versiyon değil hackli hazırlanmış cfw leri yüklemek. bu kadar takıldıysan değiştiriyorum daha da girme benim konuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?