Jaf 1.98.65 İle Flash Atarken Phone Not Found Hatasına Çözüm %100 Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

mıttık

Üye
ya ben 2 gündür uğraşıyorum ama çözemedim tuşa basınca 4-5 sn. sonra bağlantı otomatik kesiliyor bunun sebebi nedir driver mı sistem hatası mı ne ve ayrıca aynı pc ile daha önce rahatça flash atabiliyodum şimdi tkr. farklı fw yüklemek istedim ama olmuyor

jayjay16

jayjay16

Üye
Teşekkürler..

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Sağolasın :oke:

331905

Üye
Tşkrler denedim biraz uğraştırdı ama sonunda oldu

hakan_b

Üye
tşk.

harputlu_efe23

Üye
selam aleyküm 2700 clasic nasıl format atabilirim yardım edebilirmisin

bduger

Üye
Windows 7 x64 kullanıyorum eski xpsp3 de güncellemelerı yapabılıyordum ama bu sistemde ne yaptıysam hep aldığım hata PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
söylediklerinizi aynen yaptım ama telefon kapalıyken düğmeye basıyorum 4-5 sn sonra usb aygıtı otomatik cıkartılıyor

iSouLLeSs Bende Aynı Sorunu Yaşamıştım Neler Neler Denedim Olmadı Tek Çözüm Yolu

Bilgisayarım / Program Files / ODEON / JAF / JAF Usb Driver. içindeki dosyaları windows / system 32'ye Kopyalamak. İşlemleri Yaptıktan Sonra Sorununuz Çözülecektir :)

arkadaşım sağol düzeldi cok teşekkürler herşey gönlünce olsun . :oke:

Bu sorunun aynısını bende yasiyorum yalnız benim sorunumu çözmedi bunun jafla alakası oldugundan eminmisiniz normalde bağlantı 3 saniyede kopuyor. Lütfen yardım...

mert_583

Üye
olmuyor olmuyor olmuyor Telefon aranıyor ..... bulunamadı diyor :S:S

mert_583

Üye
Ayrıca 5800 flashlarken ben başka kablo kullanırken sorun yaşadım orjinal kablo ile sorunsuz yaptım bunuda göz önünde bulundurmanızda fayda war

mehmetcelil91

mehmetcelil91

Üye
tesekkurler :oke:

wertu-70

Üye
Ya arkadaslar kardesimizin dediyni bende yapiyorum Flasha basiyorum ok ediyorum cep telefon acma kapama tusuna basiyorum Nokia PC suite kesiliyor searching aktariyor not found hatasi oluyor...

Bende nokia 5800 yardim ede bilen varmi.

Üst Alt