jadsız yüklenmiyo denilen oyunlarınız için(açılmış olabilir ama araştıran yok diye)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asjklsj

Üye
    Konu Sahibi
jadsız yüklenmiyo denilen oyunlarınız için(açılmış olabilir ama araştıran yok diye)
merhaba arkadaşlar eminim hepinizin yaşadığı bir sorun oyunun jadı yok diyedir.şimdi kullanacağımız programın adı JADMAKER.
1. Bu programı google amcaya yazıp indirdikten sonra jadmaker isimli uygulamayı açıyoruz(boş bişey gelecektir sakın korkmayın bu doğal hali)
2. Oyunun jar dosyasını masaüstüne atıyoruz.
3. Jar dosyasını jadmaker da açılan boş yere sürüklüyoruz
4. O da ne bir jad dosyası çıkmış masaüstüne
5. Bu Jar ve Jad dosyalarını bellek kardımızın Other Files klasörüne atıyoruz
6. Jar dosyasına basıp yüklüyoruz ve oynuyoruz

(Not:3D oyunlar çalışmıyabilir bende 3d çalışmıyor onun için korkmayın diğer oyunları deneyin)

(Bir Not Daha:bu konu önceden açılmıştı ama kimse forumu araştırmıyor eğer yanlış birşey yaptıysam şimdiden özür dilerim)

:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm

• Beğen
Tepkiler: 156asd156 ve burakceviz35

hitoran

Üye
öyle olmuyo işte hiç bir oyun çalışmıyor öyle

sgh j150

sgh j150

Üye
ben yaklaşık 1-2 aydır telefonuma oyun yüklüyorum ve arkadaşımızın anlattığı gibi yapıyorum oyunlarım çalışıyor

Paranoya

Paranoya

Üye
kardeşim benim telefonum samsung star fakat oyun ve programlar jad olsada yükleniye olmasa yükleniyo bence böyle bişeye hiç gerek yok ..

sgh j150

sgh j150

Üye
senin telefonun dokunmatik ve gelişmiş bir telefon ama bazı telefonlara arkadaşımızın anlattığı gibi oyun yükleyebiliyoruz

bumbum123

bumbum123

Üye
sağol un

vaps

Üye
aykırı çeviri yazıyo

asjklsj

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim telefonum d900e ve 3d oyunlar hariç hemen hemen her oyunu yüklüyorum ve oynuyorum şu an telefonumda asphalt 4, beawulf, ultimate street footbal, sims 3, age of empires 3, ve dragon eyes episode 3 var bu da kanıtıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt