Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben jar dosylarını atmıştım ilk önce telefona açmadı.Sonra jad ları da attım. bu sefer yine açmıyor. samsung f 480 kullanıyorum.
monkeyd
Üye
jar dosyada yokki nasıl çıkaracaz hep me????
BKJ
Üye
olum ben atıyorum olmuyoor attığım yere bakıyorum yok
hellmare
Üye
teşekkürler dostum...
mustafadal
Üye
ya ben anlamadım indirdim dosyayı ama telefona nasıl atacagız???
kıymık123
Üye
ya saol ben cok kullandım jad maker ama son bi kac jarı attığımda eror verio yardım unzip 32 dll die biseyler dio lutfen yardım
sovalyehakan
Üye
kardeş benim tel samsung s5603. jarı jada çeviriyorum. telede atıyorum jarın yanına ama jaddan kurduğumda yine sanal klavye çıkıyor jad ile kurunca çıkmaması gerek değilmi ? bir cevap verirsen sevinirim.
06FB06
Üye
tşk
VictorHugo
Üye
Allah senden razı olsun...Tekken mobile hata veriyordu Gta Iv hata veriyordu büyük boyut diye yükledim sayende
syalnizoglu
Üye
teşekkürler...
sametqqq
Üye
ekranın penceresine atınca olusmuyor
mixoguz
Üye
sonra noolcak
eyyyup
Üye
sorunlu
dust61
Üye
tşkr
iihhssaann
Üye
nerden indircem yhaaa bi cvp yazın...
quaRDiaNoFLiqhT
Üye
peki beyler benm tlfn blackberry bold 9700 benm telefon jad dosyalarını acmıyor jarmaker fln yokmu ben fll flash player jar ariyorum yararli bir link bilen warsa lutfen yardim etsin msj atiN pleasE msn:[email protected]
wanted-boy94
Üye
size çok teşekür ederim mükemmel bi şey bu
wapturkey
Üye
tsk
0qLu$uM
Üye
Dostlar bi yardım!! edermisiniz ben yapıyorum bunu sonra tele. atıyorum ama "geçersiz JAD tanımlayıcı" diyor... lütfen bi yardım!!!