jackalmami hakkındaki düşünceleriniz ?

Şey ya senin adın neydi?M.. ile mi başlıyodu,bi de yaşın kaçtı?şaka şaka ismi Muhammed,20 yaşında,askere gitmek için gün sayan veya saymak zorunda olan,muhabbeti güzel bir kardeşim.İlk mesajini "dogru mu?" diye atan ve daha sonrasinda kisaca sohbet ettigim bir kardesim muhabbeti güzeldir,her ne kadar cok fazla dindar degilim dese de bana göre dindar olan bir dostum.ee alçakgönüllülük böyle bir şey işte

Konu Sahibi

Sayende adımı ve yaşımı da öğrendik, çok sağol

Forumda aktif olduğumu bari yazmamışsın, sevindim

Teşekkür ederim kardeşim

DiaBLoS

Admin
Forum da aktifliği kadar değer bulan , arkadaşlarıyla iyi anlaşan sevimli bir kardeşimiz.

papakudioflu

Emekli Yönetici
ikili ilişkilere deger veren forum arkadaşliklarini gercek hayata taşiyabilen icten, samimi ve saygili bir kardeşim. Ama biraz tezcanli galiba

Konu Sahibi
ikili ilişkilere deger veren forum arkadaşliklarini gercek hayata taşiyabilen icten, samimi ve saygili bir kardeşim. Ama biraz tezcanli galiba

Neye dayanarak böyle söylediğini öğrenebilir miyim abi. Arabayı hızlı kullanıyorum diye mi ? ama o kadar hızlı kullanmadım

Saygı ve sevgi dolu birisin Muhammed her zaman böyle kal inşallah...

Zamanla tanıyacağım bakalım

iyi haxball oynayan yaz tatilinde gececilerde bolca vakit geçirdiğim biri,sohbetinin iyi olduguna dair duyumlar aldım

Aksine ben ne konuşacağımı bilemem kalırım böyle,özellikle telefonda
Tarık ve Fatihe sorabilirsiniz

Öhö öhö neyse konumuza gelirsek,sohbeti iyi birisi,samimi ,canayakın ,birisin

Konu Sahibi

Doğru söze abdest bozulur

Eyvallah kardeşim

Bu arada teşekkür ederiz. Bölüm senin sayende açıldı ne de olsa