J700 Bluetooth ?

Sponsorlu Bağlantılar

nympHetamine_xX

Üye
    Konu Sahibi
J700 Bluetooth ?
Arkadaşlar Samsung J-700 telefonumda Bluetooth'um çalışmıyor..ne kadar süredir derseniz bunu 13.02.09'da kesfettim..Sınıf arkadaşlarıma sordum servise sor dediler..Sormadan önce bir de buraya danısmak istedim:bilmem:

**Bluetooth : Açık
**Telefon Görünürlüğü : Açık
**Güvenli Mod : Kapalı
**Uzak Sim Modu : Kapalı

Şimdiki görünürdeki özellikler de bunlar

Yardım ederseniz sevinirim :agla

mustafa786

Üye
bi arıza olabilr fabrikadan dolayı kardeş Sen Yinede bi servise Ver

xorhanx194

xorhanx194

Üye
Kardeş bende kullanıyom banada oldu bi ara tel i biraz kapalı tut faz la kullanma benimki oldu

xmanyak

xmanyak

Üye
ben samsung electronics firmasına mesaj attım kendinize en yakın servise götürün dediler müşteri hizmetlerini aradım oda aynı şeyi söyledi

sgh_j-700

Üye
ya arkadaşlar ben dede var j700 arkadaşımdan resim fln attım bluetoth bozuldu yardım:agla:agla

xmanyak

xmanyak

Üye
ben servise verdim telefonun bütün içini değiştirdiler ilk alındığı zamanki gibi oldu imei numartası değşti eskisi kapanıcak diyi yasal uyarı mesajı geldi ilk alındığını kanıtı olarak içinde kendi müziği vardı onu silmiştim yüklenmiş

samsungcu34

Üye
Benim j700 de bluetooth'u açıyorum ve "etkinleştirliyor" yazısı çıkıyor ööyle kalıyor sebebini bilen varmı abi:agla

simsarkf

Üye
but blutooth acıkmıs gıbı gorunuo teorık olarak ama bırınden bıse atamıosunuz cunku dıger telefonlarda kabalı gozukuyosun butut u ac dıosun acılıyorrr dıe beklıosun tekrar kabatıp acmak zorunda kalıosun -- aynı olay benım basıma da geldı tam arkadas tan muzık atıcakken bu olayın oldugunu gordum sureklı blutut teorık olarak acık kaldıgı ıcın cok sarj yıyodu servıse yolladım 2 hafta da hallettılıer telefonun anakartı deıstı --- aynı sorunlar warsa doruu serwıse

samsungcu34

Üye
Teşekkür ederim kardeşim, sorunu kökten hallettim, sattım yok pahasına :)

FERD! BEKTÂŞ

Üye
BENİM TELEFONUN İMEİ NO SU SİLİNİD SINIRLI SERBİS YAZIOR KAFAYI YİYİCEM BUNUN ÇÖZÜM YOLU NEDİR BİRİ YARDIM ETSİN NOT : SGH J700.
İCİn...

samsungservice

Üye
j700 lerde bluetooth sorunu yasanmasının nedeni bluetooth entehresinin sarj soketinin altında olması ve sarj soketindeki hareket nedeni ile entegrede temassızlık olumasıdır serviste lehimleme yapılarak sorun giderilebilir giderilmediği takdirde ana kart değişimi yapılır

buraq07

Üye
yav allıdıgıma bişman oldum

mgoncu

mgoncu

Üye
BENİM TELEFONUN İMEİ NO SU SİLİNİD SINIRLI SERBİS YAZIOR KAFAYI YİYİCEM BUNUN ÇÖZÜM YOLU NEDİR BİRİ YARDIM ETSİN NOT : SGH J700.
İCİn...
arkadaşım z3 box olan bir telefon tamircisine gidecen 10 saniyede halledecekler.selamlar

mertcan2771

Üye
arkadaşlar tele bi format atın bellek kartını çıkarıp *#2767*3855# yi tuşlayın yalnız teldeki resimler gidio e telefn formatlanıoo böle düzelioo bendede vardı bi ara

ByMaxicep

ByMaxicep

Üye
waLLa benim o sorun var ne yapayım telefonculara götürdüm diyorlar virüs girmiş virüsü sildiler formatta attı yine de olmadı lütfen yardım edin...:hmmm:ehe:kop::box:d::naughty::ağlarım::oke::islik:bye2::sarıl::aha::off::op::nono:

031030

Üye
ferdi karesim bnm onu telefoncudan bn 25 t ye yaptırdım

sezgincee

sezgincee

Üye
fazla kurcalamadan direk servisin yolunu bul sana daha iyi yardımcı olur ;)

haram77

Üye
arkaşLar bnım bulutut bozldı yha yardm Pls bı arkının telıne bakdm aynı sorun ondada war aca bu teknıs serwısden mı yoksa bızmı bozdk bılmıyorm bulutut etkılestırılıyor dıyo ama 2 saat bekledım aynı kapatıncada tel dönuyor tekrar acmam gerekıyor ne olurssunz ne yapmam yerekır yardım PlSCOC

mahmut özdemir

Üye
Servise götür

sicher

sicher

Üye
İCİn...

kardes benimde silinmişti programını yazmayı denedim olmadı bole olunca servise gonderdim 10 tl bayıldım o sekilde oldu

Takipçi Satın Al

Üst Alt