*İZS*MODİFİYELİ ROMLAR EKLENDİ*RESİM EKLENDİ*[LG OPTİMUS BLACK]v30b İCS FİNAL SÜRÜMÜ

alaStar

Üye
    Konu Sahibi

Abi ben hep diyorum lg nin değerini bilin diye bazı arkadaşlar lg yazılımı geç verdi diyo bende samsung hiç vermedi diyorum ama kabul etmiyolar lg hep kötüymüş yazılımı geciktiriyomuş

Tepkiler: ofpistan
İnsanlar hep böyledir takılma sen
LG ics çıkartır, niye jb çıkarmıyor derler..
Jb çıkartır, e hani lime pie derler

Tepkiler: alaStar
ya yükledimde telefonu çevirdiği zaman ekran dönmüyor...

V30B yükledim adobe flashplayer yok ve yükleyemedim nasıl yükleyebilirim

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
ben bu sürümü hic begenmedim 28c ayni .

- - - Eklendi - - -

not bu jealybeanlar da beğenmiyorum ics cok guzek ama o ufak hatalarda olmasa mükemmel olucak

Kardeş ben bu sürümü yükledimde valla bayağı stabil olmuş ilk yüklediğimde farkına varamamıştım

Öncelikle sağolun varolun sayenizde telefonuma ilk defa rom attım hep korkuyordum telefon çok iyi olduda yukardan aşağıya inen o şey niye olmuyor artık onu çözemedim onu nasıl açıcaz yada o kalktımı ? saolun herşey için
Tamam Tamam hallettim başlangıç yaptım telefona oldu gerçekten süper oldu ya bide uygulamalarım gitmeseydi iyi olacaktı ama neyse artık yükleyecez bir daha çok tşk.

alaStar

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim aramıza hoşgeldin

Varya yüklemeyen yüklesin Çok şey kaçırıyolar Süpperrrr

aezeg187

Üye
kolay gelsin beyler sohbetiniz güzel ALLAH bozmasin

yalniz bi sorum olacak LG nin dedigine gore resmi ics güncellemesi yayindaymis teli takinca PCsync bende guncelleme var diyo LG support toll acilinca bisey yok diyor oyle bi sacmalik yasiyorum suan bu aradan avusturyadan yaziyorum
ardindan teli flash layim dedim tel 2.2.2 ye dondu takiyorum gene aynisi cikiyor bu sefer ama 2.3.4 bile yukleltmedi ne ayaksa artik bu bilen varmi acaba ????

alaStar

Üye
    Konu Sahibi

Saolasan
Kardeş teli fabrika ayarlarına döndür öyle dene

3322

Üye
valla ben 28c yi yükledim yine ) birde Bu oyunlarda takılma yapmaması için ne yapılabilir )

3322

Üye
sana güvenip 30b yi yuklicem