PeeDee
Üye
İzmir'den Satılık Tertemiz Nokia N80, 150 TL!!!
Arkadaşlar acil paraya ihtiyacım olduğu için son derece memnun olduğum cihazımı satıyorum. Ürünle ilgili bilgi
Ürünle beraber Şarj aleti ve 512 MB hafıza kartı gönderiyorum, kutusu telefonu satın aldığım arkadaşta kaldı, o gönderecekti, eğer cihaz satılana
İstediğim fiyat 180 TL, 20 TL'lik masraf yaparak hiçbir sorunu olmayan bir N80 sahibi olabilirsiniz.
İletişim: [email protected]
0555 302 21 61
Not: F
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rmeye gerek yok diye düşünüyorum, zira herkes biliyor N80'in nasıl bir telefon olduğunu. Benim sattığım üründe de şöyle ufak bir sorun var malesef, ekranın en alt 4 pikseli, ekran ışığı yanınca gri oluyor, ekran ışığı yanmıyorken hiçbir sorun yok. Telefoncu arkadaşlara gösterdim, ekran filmi değişecek dediler, 20 TL masrafı varmış, ancak ben gerçekten hiç gerek duymadım, bu şekilde kullanıyorum çünkü hiç göze batmıyor. Ancak alıp da yaptıran olursa şayet, hiçbir sorunu olmayan bir cihaz almış olacak. Ürünle beraber Şarj aleti ve 512 MB hafıza kartı gönderiyorum, kutusu telefonu satın aldığım arkadaşta kaldı, o gönderecekti, eğer cihaz satılana
kutusu gelirse onu da gönderirim, eğer daha sonra gelirse, satın alan arkadaş da isterse kutuyu ardından yollarım. Yani cihazın kutusu var ama ne zaman geleceği belli değil. İstediğim fiyat 180 TL, 20 TL'lik masraf yaparak hiçbir sorunu olmayan bir N80 sahibi olabilirsiniz.
İletişim: [email protected]
0555 302 21 61
Not: F
rafları en kısa sürede ekleyeceğim..