İzmir'den Satılık Tertemiz Nokia N80, 150 TL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

PeeDee

Üye
    Konu Sahibi
İzmir'den Satılık Tertemiz Nokia N80, 150 TL!!!
Arkadaşlar acil paraya ihtiyacım olduğu için son derece memnun olduğum cihazımı satıyorum. Ürünle ilgili bilgi rmeye gerek yok diye düşünüyorum, zira herkes biliyor N80'in nasıl bir telefon olduğunu. Benim sattığım üründe de şöyle ufak bir sorun var malesef, ekranın en alt 4 pikseli, ekran ışığı yanınca gri oluyor, ekran ışığı yanmıyorken hiçbir sorun yok. Telefoncu arkadaşlara gösterdim, ekran filmi değişecek dediler, 20 TL masrafı varmış, ancak ben gerçekten hiç gerek duymadım, bu şekilde kullanıyorum çünkü hiç göze batmıyor. Ancak alıp da yaptıran olursa şayet, hiçbir sorunu olmayan bir cihaz almış olacak.

Ürünle beraber Şarj aleti ve 512 MB hafıza kartı gönderiyorum, kutusu telefonu satın aldığım arkadaşta kaldı, o gönderecekti, eğer cihaz satılana kutusu gelirse onu da gönderirim, eğer daha sonra gelirse, satın alan arkadaş da isterse kutuyu ardından yollarım. Yani cihazın kutusu var ama ne zaman geleceği belli değil.
İstediğim fiyat 180 TL, 20 TL'lik masraf yaparak hiçbir sorunu olmayan bir N80 sahibi olabilirsiniz.

İletişim: [email protected]
0555 302 21 61

Not: F rafları en kısa sürede ekleyeceğim..

blackcastle

blackcastle

Üye
Kardes ekran filminin kendisi orjinal 35 40 tl dir. Telefoncuda bir 15 alir en az 55 60 a patlar ekran filmi. Film yanmissa 20 ye kimse yapmaz lutfen dogru bilgi ver.

PeeDee

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim o fiyatı uydurmadım zaten, telefoncudan aldığım fiyat o. Eğer N80 konusunda bu kadar bilgiliysen, N80'in ekran filmlerinin çok çabuk sorun çıkardığının, hemen hemen senede bir değişmesi gerektiğinin de farkındasındır herhalde. Durum böyleyken de orijinal ekran filmine dünyanın parasını vermeye gerek yok tabi ki. İsteyen olursa yaptırıp veririm, ama işim acil olduğu için bu şekilde satıyorum. Yaptığın yorumdan, sen de N80 sattığın için, benim ilanımın senin satışını etkileyecek olmasından rahatsız olduğun sonucunu çıkartıyorum, bence bu hoş birşey değil, çünkü bana yanlış bilgi verme derken kendin yanlış bilgi verip benim ilanımı baltalıyorsun.

Not: Piyasada satılan OEM ekran filmlerinin çoğu Nokia'nın kendi ekran filmelerinden daha sağlam, tecrübeyle sabittir. :)

furkano

furkano

Üye
Kim demiş ekran filmi 35-40 lira diye.. lütfen bilmediğiniz konularda sallamayalım.. orjinal ekran filmi 7,5 dolar.. işçilikle 20-25 e hallolur.. fiyat bence gayet güzel.. wifili 3mpx li bir telefon için özellikle..

PeeDee

Üye
    Konu Sahibi
Maleseef böyle yorumları engelleyemiyoruz hiçbir yerde, artık kulak asmamaya başladım gereksiz yorumlara. Zaten almayacak olan niye yorum yapar, özellikle de yalan yanlış yorum yaparak ilan kirletir anlamıyorum. Neyse cihazı yaptırıp satacağım zaten, saçma sapan yorumlarla uğraşmaktansa hazır satarım daha iyi, ancak alan kişinin karı bu haliyle olduğu kadar olmayacak tabi.

Cih@t

Üye
Hocam pm attım msn adresimi eklermisiniz.

lazyboy

lazyboy

Üye
sizin yrumunuzunda pek doğru olduğu söylenemez bende n80 kullanıyorum aynı cihaz 3 yıldır hiç bir problem yaşatmadı:(

PeeDee

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten şanlıymışsınız o konusa, çevremde 3 arkadaşımda N80 var, en uzun süre ekran filmi sorun çıkarmayan 1.5 sene oldu, diğerleri şimdiye kadar hemen hemen her sene değiştirmek zorunda kaldılar. Belki üretim tarihiyle ilgili birşey olabilir, ilk cihazlarda sorun çıktıysa sonraki partilerde düzeltilmiş olabilir. Ben gördüğüm kadarıyla genelleme yaptım, eğer bir yanlışlık olduysa geri alıyorum genellememi.

Cih@t

Üye
Gerçekten şanlıymışsınız o konusa, çevremde 3 arkadaşımda N80 var, en uzun süre ekran filmi sorun çıkarmayan 1.5 sene oldu, diğerleri şimdiye kadar hemen hemen her sene değiştirmek zorunda kaldılar. Belki üretim tarihiyle ilgili birşey olabilir, ilk cihazlarda sorun çıktıysa sonraki partilerde düzeltilmiş olabilir. Ben gördüğüm kadarıyla genelleme yaptım, eğer bir yanlışlık olduysa geri alıyorum genellememi.

Hocam özel mesaj atmıştım ilgilenirmisiniz?

PeeDee

Üye
    Konu Sahibi
Ekledim msn'e, daha yeni girebildim nete, kusura bakma gecikme için

lazyboy

lazyboy

Üye
kibar yorumunuz için teşekkür ediyorum forumdaki bazı insanlar gibi yoruma katlanamayan biri olmadığınız belli iyi satışlar..........:oke:

PeeDee

Üye
    Konu Sahibi
Teşekküre gerek yok, sonuçta her insan yanılabilir, önemli olan yanıldığını kabul edebilmek. İnsan olabilmenin en önemli gereklerinden biri bu zaten. Ben de teşekkür ederim düzeyli yorumun için ;)

PeeDee

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar fiyatı 150 TL yaptım, yarın öğlene kadar satılmazssa telefoncuya satacağım. Bu fiyata N80 bulmanız imkansız, işim çok çok acil, o yüzden bu fiyata satıyorum..

ozqur35

Üye
cihaz satıLdımı?:pro:

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
çok ucuza satıyon benim n73 me bile 350 tl den aşşağı değil

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
akadaşşş sattınmı tellefonunu satmadıysan ben alabilirim ....

kmc1111

Üye
arkadaşlar bende n 80 kullanıyorum aslında güzel telefon ama ekran sıkıntısı var işte bende ortalama 2 yıldır kullanıyorum bir sıkını yoktu yeni yeni skıntı vermeye başladı ayrıca flimi değiştirdim ama yine aynı sıkıntıyı veriyor ne yapmalı yardımcı olursanız sevinirim...

tkdmr434343

Üye
kütahyadan n80 satılır tertemiz 1aylık tamire gitmemiş çiziksiz fiyat aralığı 200 tldir istiyenlerden msn [email protected]

Üst Alt