El~PisToLeRo
Üye
Konunun siyasetle uzaktan yakından alakası yok. Bu bir insanlık suçudur. Çocuk ve anne suçsuzdur suçlu bu eylemi zorla yaptırandır. Dolayısıyla çocuğa ruh uflendigi andan itibaren o artık insandır ve aldırılmasi cinayettir.
beden sizin olabilir.ama bir canlıyı öldürme hakkınız yok.kürtaj olmazsa kadın ölümleri artacak o da doğru.yapacak bir şey yok.kafam çok karıştı.bir yandan olmalı gibi,bir yandan olmamalı gibi.Eskişehir'de de eylem yaptılar.Eskişehir'de ki eylemde baya arbede oldu.hepside öğrenci.Eskişehir ünivertelilerin çok olduğu bir şehir.başka şehirlerden okumak için geliyorlar.gerçi hiçbiri doğru düzgün okumuyor.gezip tozuyor.sonrada hamile kalıyor.gidip kürtaj yaptırıyor.şimdi bu doğru mu? afedersiniz ama o çocuğa eşek gibi bakacaksın.
Bu konuda kilitlenebilir. Demedi demeyin
bu sadace müslümalıkta değil hristiyanlık da falan da aynı şekilde. katolik olup da kürtajın istisnasız yasak olduğu ülkeler var meksika buna bir örnek
- - - Eklendi - - -
töre değil de sağlık sebepleriyle sanırım bu ölümler
ne alaka. Kurtaj yapılırsa ölüm riski olur.
Yok bu sefer katılmıyorum bu tartışmaya
Ya zaten bu forumda dusunce ozgurlugu diye birsey yok... Katil katil al tarafi banlanirsin... Onlar istedikleri dusunceyi yazarlar sonra da locked... Eh iste konu kapandi dedikleriyle kaldi. ..
Buna kesinlikle katılıyorum.
Evet, saygı sınırları içinde tartışılsa çok güzel olur. Bunun bir örneği, Kabız Civciv (Oğuzhan)'ın açtığı "Anne ben satanist oldum" konusudur. Hiçkimse birbirini kırmadan konu 9-10 sayfa oldu ve saygı sınırları içinde tartışıldı.
- - - Eklendi - - -
Konu hâlâ kilitli değil.
bu şekilde tahmin ediyorum doğum sonucu annenin ölmesine sebep olacabilecek doğumlar var. tahminim bu yönde
ne alaka. Kurtaj yapılırsa ölüm riski olur.
bu şekilde tahmin ediyorum doğum sonucu annenin ölmesine sebep olacabilecek doğumlar var. tahminim bu yönde
Ya bu durumda yasa tabiki kabul eder kurtaji... Oyl e umuyorum
Siyasetçilerin sahte gündem oluşturma tekniği. her ülkede olan birşey aslında daha önemli bir konuyu kendi içlerinde tartışıyorlar bu sürede. ama millet başka birşey tartışıyor bi nevi taktik aslında bu
Hadi ya nerden beden sizinmiş! Tek bir hucre bile sizin degil. Mulk Allah cc indir. Rahimlerdeki yaratiliş da Allah cc indir. Boyle mustekbirlesip rahimlerdeki canliyi olduren katildir. Insanlari katleden terorislerden bir fark goremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?