N-gage bulamazsın oğuzhan anca İzmir'de yaşayan birinden elden alabilirsin bulabilirsen![]()
neyse bildiğin bir yer var mı böyle eski telefon satan mesela eski siemens telefonların da hastasıyım ben çok güzel anılarım var o telefonlarla 
Sen nerde oturuyorsun İzmir de yakınlarından söyleyebilirim![]()

Çankaya da yok bildiğim bornova da zaten yok
Ama yine de telefoncular çarşısına bi uğra derim belki bulabilirsin.

Rica ederim, orada en döküntü telefonları bile bulabilirsin ama n-gage çok zor onu söyliimtamam bir bakayım oraya çok teşekkürler![]()

Tamam o zaman bulursun merak etme yüzlerce dükkan var zaten orda elbet birinde istediğin bi telefon denk gelir![]()

valla annemin bir 3310u vardı ama attı sanırım bir de sony ericcson mu ne var bugün gördüm evde yarın falan istersen resmini çekip atarım beğenirsen verebilirim![]()

- - - Eklendi - - -
hepsini tek tek upload etseydim yarına hazır olurdu
- - - Eklendi - - -
Markası: Panasonic
- - - Eklendi - - -
sim girişini ve bataryasını çekmeyi unutmuşum![]()
sağol dostum yaa bu kadar büyük istemiyorum çünkü bir sürü telefon alıcam nerye koyacam hepsini 3310 gibi çok büyük olmayan telefonlar düşünüyorum istisna olarak n-gage var 

Valla Gazi Lisesindeydim sonra oradan banlandım
Şimdi Alsancak'da Nevvar Salih İşgören Kız teknik mi ney öyle bi okulda grafik tasarım okuyorum(açıktan
)
Sen hangi okuldasın?![]()
arkadaşlarım olmasa bir saniye bile durmayacağım seneye karneyi alır almaz bir daha önünden bile geçmemeye çalışacağım bir okul 

O ne la
vaay grafik tasarım iyidir ben üniversitede düşünüyodum ama işte türkiye şartları... ben skaldayımarkadaşlarım olmasa bir saniye bile durmayacağım seneye karneyi alır almaz bir daha önünden bile geçmemeye çalışacağım bir okul
- - - Eklendi - - -
bu smiley benden türker hocaya gelsin![]()