İzleyin Görün Hayat Hep Lay Lay lom değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İzleyin Görün Hayat Hep Lay Lay lom değil.

Hayat hep lay lay lom değil

EroL

Emekli Yönetici
heee gardaş ayık olun pilavınızı yeyin. Ekmeeenizi kovalayın

Tepkiler: Keş Remzi
Türkiye de kimseye iş yokken bunlara niye versinler.İnsanlar der niye tiner bali çekiyor diye.Ama o psikoloji ile kolay değil iste yaşamak.

Türkiye de kimseye iş yokken bunlara niye versinler.İnsanlar der niye tiner bali çekiyor diye.Ama o psikoloji ile kolay değil iste yaşamak.

iş var abi onlar gibi bu kişilerde insan

bi anımı anlatayım adam lise mezunu şirkette çalışmak için başvuruyo babam kontrol ediyo fln çağırıyo adam gelmiş beğenmedim ben bu işi bana iş mi yok diyerek çekip gitmiş buna ne dersin.

şöyle diyeyim sana sen bi patron olsan sana 2 kisi basvursa birisi ilköğretimi bile bitirmemiş.Biride Lise mezunu.Hangisini tercih edersin?

Konu Sahibi

İşde Bu Çocuklar Onlardan Çok Çok Farklı Vallaha iş Olsun Ekmeğimizi Kovalayalım Yazık...

hoss

Üye
allah yardımcıları olsun

Vay be ne diyeyim bilemiyorum.. İnsanın ne olacağı belli olmuyor.

şöyle diyeyim sana sen bi patron olsan sana 2 kisi basvursa birisi ilköğretimi bile bitirmemiş.Biride Lise mezunu.Hangisini tercih edersin?

tabikide lise ama çoğu kişinin ihtiyacı arken başka kişinin o işi beğenmemesi garip.

kimdemiş ki hayat hep lay lay lom bunlar görülmek istenmeyen görülsede göz ardı edilenler yani insanların görüp inanmak istemedikleri gerçekler.

Tepkiler: Reşwan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...