İzleyin Görün Hayat Hep Lay Lay lom değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
İzleyin Görün Hayat Hep Lay Lay lom değil.

Hayat hep lay lay lom değil

EroL

EroL

Emekli Yönetici
heee gardaş ayık olun pilavınızı yeyin. Ekmeeenizi kovalayın

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Türkiye de kimseye iş yokken bunlara niye versinler.İnsanlar der niye tiner bali çekiyor diye.Ama o psikoloji ile kolay değil iste yaşamak.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Türkiye de kimseye iş yokken bunlara niye versinler.İnsanlar der niye tiner bali çekiyor diye.Ama o psikoloji ile kolay değil iste yaşamak.

iş var abi onlar gibi bu kişilerde insan

bi anımı anlatayım adam lise mezunu şirkette çalışmak için başvuruyo babam kontrol ediyo fln çağırıyo adam gelmiş beğenmedim ben bu işi bana iş mi yok diyerek çekip gitmiş buna ne dersin.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye

bi anımı anlatayım adam lise mezunu şirkette çalışmak için başvuruyo babam kontrol ediyo fln çağırıyo adam gelmiş beğenmedim ben bu işi bana iş mi yok diyerek çekip gitmiş buna ne dersin.
şöyle diyeyim sana sen bi patron olsan sana 2 kisi basvursa birisi ilköğretimi bile bitirmemiş.Biride Lise mezunu.Hangisini tercih edersin?

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi

İşde Bu Çocuklar Onlardan Çok Çok Farklı Vallaha iş Olsun Ekmeğimizi Kovalayalım Yazık...

hoss

hoss

Üye
allah yardımcıları olsun

● aLuvi ●

Üye
Vay be ne diyeyim bilemiyorum.. İnsanın ne olacağı belli olmuyor.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye

şöyle diyeyim sana sen bi patron olsan sana 2 kisi basvursa birisi ilköğretimi bile bitirmemiş.Biride Lise mezunu.Hangisini tercih edersin?

tabikide lise ama çoğu kişinin ihtiyacı arken başka kişinin o işi beğenmemesi garip.

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
kimdemiş ki hayat hep lay lay lom bunlar görülmek istenmeyen görülsede göz ardı edilenler yani insanların görüp inanmak istemedikleri gerçekler.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt