Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)
Sponsorlu Bağlantılar
fk555897
Üye
En son dün Gülcemal adlı bir filmi izledim. Film Gülcemal adında kendi halinde bir avcının miras yoluyla kendisine çok büyük bir miras kalmasını anlatıyor. Bence çok komik bir filmdi.
Aytaç-01
Üye
Alex Cross. Feciydi!
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
02samsat
Üye
Recep İvedik 4
İdare eder
ismail
Üye
İntihar Dükkanı. Çok şarkılı bi animasyon olduğu için sevmedim biraz. Şarkılar hoştu ama. Bidaha izlicem ama altyazı koyup izlicem şarkıları anlamak için. Çünkü orda da bişi anlatıyolar sanırım. Öyle aman aman iyi bişi değildi ama hoşuma gitti
mugemugemuge
Üye
"Ditto" Kore yapımı bir film. İzlediğim en etkileyici filmlerden biri:-( izlenen filmlerden etkilenme derecesi yaşanmışlıklara göre değişir. Tam zamanında izledim sanırım. Biraz "frekans" filmini de anımsattı. Duygusal bir film...
mürteza16
Üye
Kuyu
Gerçektende süper bir film.
Enpatsu Shakugan
Üye
baskın 1-2 tek kelimeyle muhteşem
LiqualScience
Üye
Recep İvedik 4
Enpatsu Shakugan
Üye
Titanik 2 - son derece vasat olmuş. Boş zamanda izlenilebilir.
0MG90
Üye
Romeo ve Juliet (2013)
Senaryoyu bilmeyen yoktur. Konuşmalara kadar aynı olmuş. Sıkılmadan izledim ve son sahne baya bi duygusaldı. Oyuncuları iyi seçilmiş. İzlemenizi tavsiye ederim.
fk555897
Üye
Recep İvedik 4'ü izledim.
0MG90
Üye
Sır(Uzun Boylu Adam)
Senaryo iyi sayılır. Jessica Biel iyi oynamış. İzlemenizi tavsiye ederim.
ANIL
Admin
Tracks (Çöldeki İzler)
Gerçek bir hikayesi var. Film arıyorsanız tavsiye ederim.
teknolojibaronu
Üye
Terörün gerçek yüzü (eski bir film)
Enpatsu Shakugan
Üye
black hawk down - muhteşem savaş filmi izlemeyen çok şey kaybeder
0MG90
Üye
Sevgililer Günü(2010)
Kadrosu baya bi zengin olmuş. Filmi beğendim boş vaktinizde izleyebilirsiniz.Sıcak Kalpler
Güzel romantik film Boş vaktinizde izleyin
skynet
Üye
0MG90
Üye
Büyükler
Güzel komedi filmi olmuş, izlemenizi öneririm.
Recep İvedik4
Banka,hastane ve Survivor sahneleri komikti Büyükler2
İlk filme göre daha komik hele son sahnelere doğru
Cezzbedici3
Üye
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Part 2
Efsanenin sonu.. Sinemada izledğimde bittiği sahnede duygulanmıştım.. Ne yani? Harry Potter bitti mi? Bu anın gelmesini hiç istemiyordum, olamaz yaa.. diye iç geçirdim..
0MG90
Üye
Xmen- X2- Son Direniş
İlk 3 filmi izlemek iyi geldi yine, nostalji için bile izleyebilirsiniz, sıkılmadan izledim ben yine