İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Ben küçükken izlediğim bir filmi hatırlıyorum da hz. Nuh bildiğin sarhoş, ayyaş biriydi. Çocuk aklımla Nuh'u daha doğrusu filmdeki karakteri deli sanmıştım. Gavurlar işte bu kadar saçma iş yapıyorlar. Adamlar incili değiştirmiş. Değiştirdin bari usturuplu değiştir. Allah'ın elçisi sarhoş olsa, tabi kimse inanmaz. Sarhoş adama niye inanasın ki?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
kick ass - çok güzel filmdi çok beğendim tavsiye ederim

musatfa17

Üye
Mr nobody, sürükleyici bir film her an birazdan ne olacak acaba diye bekliyorsunuz. Sesimin etkisi, konu çok iyi oyunculuk akıcılık çok iyi hiç sıkmıyor fakat filmin daha yeni başladığını düşündüğünüz bi anda film bitiyor dizi olsa izlenecek film, tavsiye ederim :)

mürteza16

mürteza16

Üye
Paris Macerasını izledim. Filmi izlerken gülmekten karnıma ağrılar girdi. Hastanelik oldum. :D

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
wild hogs- çok eğlenceli ve komik bir filmdi :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben küçükken izlediğim bir filmi hatırlıyorum da hz. Nuh bildiğin sarhoş, ayyaş biriydi. Çocuk aklımla Nuh'u daha doğrusu filmdeki karakteri deli sanmıştım. Gavurlar işte bu kadar saçma iş yapıyorlar. Adamlar incili değiştirmiş. Değiştirdin bari usturuplu değiştir. Allah'ın elçisi sarhoş olsa, tabi kimse inanmaz. Sarhoş adama niye inanasın ki?
Aslında onlar gerçeği senden benden çok daha iyi biliyorlar fakat işlerine gelmediği için işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Gerçek şu ki, içkinin her ne kadar İslam dininde yasaklandığı empoze edilse de, aslında içki bütün dinlerde yasaklamıştır. Bu yasaklar bütün kutsal kitaplarda yazılıdır. Tevratta yasaklandığına dair alenen bir çok nüsha var. Ama İncil'de Hz.İsanın bir yemek duasına müteakiben 'artık asmanın bu ürününden içmeyeceğim' dediğine dair bir ahtin olduğu belirtilir. Bak burada sadece kendine yasaklıyor ama inanlara değil. Muhtemelen tahrif edilen satırlardan biride bu.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve avast
avast

avast

Üye
The rise if empire begendim acaba devami ne zaman :D

ismail

ismail

Üye
hedefim var izlemek için ama vaktim de oluyo fakat canım istemiyo. Baba filmlerini bile izledim ardı ardına çok zordu benim için. Şimdiki hedefimde starwars. 1-2-3 var 4-5-6 yok. Ama sanırım 4-5-6 önce çıkmış.

Neyse son filmim Adoreydi. Çarpık bir iki anne iki oğul filmiydi, bana saçma geldi

egemen125-egemen125

Üye
The amazing spiderman 2 mukemmel bir film superdi spidermanin en iyi filmiydi bence cuma yarinda xmene gidicem o da guzele benziyo :D

fk555897

fk555897

Üye
2 gün önce İnanilmaz Örümcek Adam'ı televizyonda izledim. Aynı Örümcek Adam 1 gibiydi.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
elysium yeni cennet - matt damondan daha iyisini beklerdim izleyecekseniz çok beklentiniz olmasın.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yeni Hayat
Güzeldi. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
homefront - çerezlik jason statham filmi güzeldi.

mürteza16

mürteza16

Üye
Mahzen filmini izledim. Gerçekten de film güzel ama bazı yerleri korkunç. Tavsiye ederim herkese. (+13)

avast

avast

Üye
İyi olan kazansin i izledim boyle ajanli falan film varmi oneriniz

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
maskeli beşler ırak :D her izlediğimde gülüyorum :D

Üst Alt