İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evrenin Sırrı

Tam bir zaman kaybı.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
patron mutlu son istiyor.

Eğlenceli bir film. Tolga Çevik genel anlamda iyi zaten sen kimsin filmi ile eşdeğer diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Nextman
Amarus

Amarus

Üye
Mançuryalı Aday,Frank Sinatra'nın güzel oyunculuğu senaryonun cidden güzel olması bir o kadar da gerçekleri yansıtan izlenilesi bir film 2004 te yeniden çekilmiş ve yapımcıları arasında Sinatra'nın kızı Tina Sinatra'da yerini almış başrolde Morgan Freeman gibi bir usta da gözden kaçmıyor.Tavsiye ediyorum izleyin bu filmi.
Buda filmden bir kesit:

ANIL

ANIL

Admin
Saving Mr. Banks

Boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz.

ANIL

ANIL

Admin
The Book Thief (Kitap Hırsızı)

Vaktiniz varsa izleyin derim. Sıkmıyor gayet güzel bir film olmuş.

adler03

Üye
İnanılmaz Örümcek Adam

Devam filminin yakında sinemalara gelecek olması bende bu filme merak uyandırmıştı.Önyargılarım olduğundan izlemeye gerek duymamıştım.Film üzerine olumlu eleştirilerin ağırlıkta olması beni bu filmi seyretmeye teşvik etti.Bu yeni serinin ilk filmi öncekini pek aratmadı ve daha iyi yanları da var.Daha gerçekçi olmuş.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Fanaa amir khan yine döktürmüş diğerleri kadar olmasa da yine izlenebilir güzel bir film

ANIL

ANIL

Admin
A Case of You

Boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz. Sıkmıyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
The Eagle Dokuzuncu Kartal :oke:

Amarus

Amarus

Üye
Guguk kuşu cidden izlenilecek izlenilmesi gereken bir film,insanın tımarhaneye giresi geliyorr :heyo2:

• Beğen
Tepkiler: Praetor
AHMED...

AHMED...

Üye
Yeni çıkanlardan tavsiye ettiğiniz 5 aksiyon filmi söylermisinlz bana arkadaşlar isimleri Türkçe olsun lütfen

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yeni çıkanlardan tavsiye ettiğiniz 5 aksiyon filmi söylermisinlz bana arkadaşlar isimleri Türkçe olsun lütfen
Kaptan Phillips
Oblivion
Çelik adam
Dünyalar savaşı z
Dünya-Yeni bir başlangıç

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802 ve AHMED...
AHMED...

AHMED...

Üye
Teşekkürler gökçen oblivionu izlemiştim geri kalanını izlemedim akşam yükletiyim filmciye gidlyorum afişlerine bakıp alıyorum 5 filmde 1 tanesi anca iyi izlenebilir çıkıyor artık buraya sorarım alırım bundan sonra :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ANIL

ANIL

Admin
Delivery Man

Sıradan bi film olmuş. İsteyen izlesin :D

0MG90

0MG90

Üye
Karlar Ülkesi - Klasik Disney filmi ama çok iyi yapmışlar iyi eğlendim sinemada izleyince:)
Robocop - Güzeldi,sıradan gibi geldi.

ANIL

ANIL

Admin
The Wolf of Wall Street

Filmi duymayan yoktur herhalde. Gerçek bir hikayeden uyarlama. Film 3 saat evde izleyin :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Recep İvedik 4:kirbac:

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Kaptan Phillips
Oblivion
Çelik adam
Dünyalar savaşı z
Dünya-Yeni bir başlangıç

Bu filmlerin hepsi harikadır dostlarım...tavsiye ederimBen Buz Askerler i izledim ama ğişman oldum boşa vaktimi aldı hiç güzel değildi .S

Üst Alt