İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
The Godfather 1/2/3

Hala izlemediyseniz tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Amarus

Amarus

Üye
The Jacket/Gömlek/Çıldırış Adrien Brody'den harika bir film daha izleyin filmin sonunda yüzünüzde hos bir gülümseme bırakabilir

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

firat996

Üye
Bu yılın tartışmasız oyunculuk bakımındanda tescillenmiş Dallas Buyers Club özellikle hasta insanlara cesaret veren bir film kesinlikle izleyin arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ismail

ismail

Üye
Yeniden wanted bence bi klasik. Ben izlediğim filmi bidaha izlemeyen biri olarak Çılgın Hırsız 1-2, Oyunbozan Ralph, Inception ve Wanted filmleriyle bozdum. Bunların hepsini 3-4 defa izledim :)
The Godfather 1/2/3

Hala izlemediyseniz tavsiye ederim.
Sıkıcı :no:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yerkçekimi (2013) 10/10 Puan

Özet:Filmde Bullock ilk uzay görevindeki zeki tıp mühendisi rolunü, George Clooney ise son görevine çıkan tecrübeli astronot Matt Kowalski rolünü canlandırıyor. Önceleri son derece sıradan görünen görevde hiç beklenmeyen bir felaketin başgöstermesiyle uzay gemisi harap olur. Stone ve Kowalski uzay boşluğunda tamamen yanlız kalmışlardır. Birbirlerinden başka hiç bir dayanakları kalmayan ikili uzayın derinliklerinde kaybolur. Derin sessizlik onlara Dünya ile bütün ilişkilerini kesildiğini ve kurtulma şanslarının kalmadığını söylerken, korkuları paniğe dönüşüp çok az kalan oksijenlerini de tüketir. Eve dönmenin tek yolu belki de uzayın derinliklerine inmek ve başka uzay istasyonlarına ulaşmaktır.

Yorumum: Film En İyi, Sevdiğim Bilim Kurgu Ve Yüreğimi Azıma Getiren Bir Uzay Filmi Boşlukta Neler Yapabilirizki Sorusu Aklıma Geldi, Filmin Başındada Söylenildiği Gibi Uzayda Yaşamak İmkansızdır. (Günümüzde)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Gravity, aklımda olan bir film. Yakın zamanda izleyeceğim.

Sıkıcı mı? Efsane be. :D @İsmail

Son düzenleme:
  • Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Gravity iyidir. Özellikle son sahne. İzleyin :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Gravity, aklımda olan bir film. Yakın zamanda izleyeceğim.

Sıkıcı mı? Efsane be. :D @İsmail
Anlayışa göre değişir hacı bence çok sıkıcıydı :) bu arada bence gravity de zaman kaybı çok çok boş zamanın olduğunda ve sıkıntıdan patladığında izleyebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Gravity hakkında nette kötü yorumlar okudum ama bizim fizikçi çok överek bahsetti. Merak ettim. İzleyeceğim. :D21 Gram> Çok matah bir film değil, biraz basit olmuş. :D

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Gravity'de uzay ortamı, yer çekimi filan çok iyi yansıtılmış. Sandra Bullock ve George Clooney'i tartışmaya gerek yok zaten. 7 Oscar ödülü ile izlenmeyi hak ediyor film. Herkes beğenir diye bir şey yok tabi :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Gravity'de uzay ortamı, yer çekimi filan çok iyi yansıtılmış. Sandra Bullock ve George Clooney'i tartışmaya gerek yok zaten. 7 Oscar ödülü ile izlenmeyi hak ediyor film. Herkes beğenir diye bir şey yok tabi :D
Ya film zaten gerçekçilik alanında tartışmaya değmez mükemmel ama sonuçta uzay hani insan tamamen biliyo ne olcağını ne bileyim bi aktif aksiyon durumu yok falan :) ama adamların suçuda yok daha fazlasını yapamazlar300: bir imparatorluğun yükselişi yada doğuşuydu adı hatırlayamadım.

Hoş ama biraz sıkıcı

• Beğen
nafoo123

nafoo123

Üye
'sıkıysa yakala' 10/9
Filmin ger dakikasından keyif alarak izledim
'kara şovalye' 10/8
Çok mükemmel ötesi bir film

firat996

Üye
Bulunduğumuz yüzyılın içinde favori filmim Mementodur. Sinema tarihinde ender rastlanan filmlerlerden. Christopher Nolanın ilk filmi. İlk izlemede anlamak çok zordur. Zaten Nolanın tüm filmleri böyledir ve amacıda budur :D

Invoke

Invoke

Üye
Aynen, memento çok iyiydi.

0MG90

0MG90

Üye
Thor2 iyiydi, sonu 3. film geliyor dedi resmen:D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Barfi. Romantik komedi hintliler döktürmüş yine sevgiliyle izlenebilecek güzel bir film :)

Amarus

Amarus

Üye
'sıkıysa yakala' 10/9
Filmin ger dakikasından keyif alarak izledim
'kara şovalye' 10/8
Çok mükemmel ötesi bir film

+1 Sıkıysa Yakala cidden arkadaşın dedigi gibi her dakikasından zevk alabilirsiniz başrolde tom hanks ve leonardo dicaprio ikilisi var kesinlikle bos bir film değil

kara şövalyede keza öyle jokerin replikleri efsanedir.

Bulunduğumuz yüzyılın içinde favori filmim Mementodur. Sinema tarihinde ender rastlanan filmlerlerden. Christopher Nolanın ilk filmi. İlk izlemede anlamak çok zordur. Zaten Nolanın tüm filmleri böyledir ve amacıda budur :D

Memento yu tek seferde anlayabilen varsa bütün çay varlıgımı veririm :bleh:

Invoke

Invoke

Üye
Ben anlamıştım ama çayın senin olsun. :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Amarus ve -Börteçine-

firat996

Üye
Ve size önerebileceğim son filmim bir efsane olan Requiem for a Dream (Bir Rüya için Ağıt). Gelmiş Geçmiş en iyi soundtrack sahip olan filmdir. Bu filmden sonra içim bir kötü olmuştu. Hele final sahnesi insanin içini karartiyor. O son sahnedeki ana karakterlerin ibretlik hali ve soundtracki gerçekten paha biçilemez bir film.

ANIL

ANIL

Admin
Adult World (Yetişkinler Dünyası)

Sıradan ama sıkıcı değil. Boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz. Emma Roberts yine başarılı.

• Beğen

Üst Alt