Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)
Sponsorlu Bağlantılar
adler03
Üye
Prometheus: Eskiden Alien adlı uzay filmi serisi vardı.Bu film de o filmlere benziyor.Sona doğru heyecanın yükseldiğini görebilirsiniz.
signor ramon
Üye
Frozen az önce izledim kar ve gerilim sevenlere uygn
Neisseria.Ps
Üye
Kick Ass 1-2. Harikaydı.Carrie izledim şimdi elim ayağım titriyo. Süper film mutlaka izleyin.
Başrolde Chloë Grace Moretz var sırf o kız için izledim filmi
Çatlak Film
Hick
Karanlıklar Ülkesi
Let Me In filmlerini de indirdim birazdan karanlıklar ülkesini izliycem diğerlerini de en kısa zamanda izlerim
Başrolde Chloë Grace Moretz var sırf o kız için izledim filmi
Çatlak Film
Hick
Karanlıklar Ülkesi
Let Me In filmlerini de indirdim birazdan karanlıklar ülkesini izliycem diğerlerini de en kısa zamanda izlerim
Çanakkale 1915, Film bir belgesel havasındaydı, bir çok tarihi detay atlanmış ama yine de güzeldi.
ANIL
Admin
Only God Forgives (Sadece Tanrı Affeder)
Filmden bir şey beklemeyin.
OttomaN TigeR
Üye
Rocknrolla, Gerard Butler fena değildi.
ÇaRşI 2387
Üye
Günah Tohumu gerçekten güzel film
J A C O B
Üye
Life of Pi (Pi'nin Yaşamı)
Tam bir görsel şölen.
İzlemenizi tavsiye ederim.
ANIL
Admin
Thor: The Dark World (Thor: Karanlık Dünya)
Abartılacak bir yanı yok. Sıkılmadan izlersiniz.
ANIL
Admin
The Counselor (Danışman)
Oyuncu kadrosu oldukça iyi. Film daha çok diyalog ağırlıklı. Bu kadroyu es geçmek olmazdı zaten. Onun haricinde filmden bir beklentiniz olmasın.
LimePie
Üye
yenilmez serisi ve cehennem melekleri bu ikisini çok seviyorum
Mad EagLe
Üye
Bu akşam Piranha 2012yi izlemeyi düşünüyorum
adler03
Üye
İhtiras Rüzgârları: Brad Pitt, Anthony Hopkins gibi ünlü oyuncuların oynadığı harika bir dram filmi.Yıllar önce denk geldiğim halde tamamını seyretmemiştim. Kısmet şimdiyeymiş.