İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

adler03

Üye
İhtiyarlara Yer Yok: Filmi izlerken 70 ve 80'lerin aksiyon filmlerini izler gibi bir havayı teneffüs ettim. Film durgun ama gerçekçi ilerliyor.Katilin mizah anlayışından yoksun acımasız mizacı etkileyici bir iz bırakıyor.Oskarı hak eden bir yapım olmuş.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
All Is Lost (Sona Doğru)
Tek oyunculu bir film. 77 yaşındaki Robert Redfort oynuyor. Pek bir olayı yok. Beklentisiz izlenebilir.
Vallahi ben de indirmeye cesaret edemedim o nedenle...
Gravity de 2 kişilik bir film ama filmde gerilim var, heyecan var... Senin yorumundan sonra hiç indirmek gelmedi içimden şimdi :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Vallahi ben de indirmeye cesaret edemedim o nedenle...
Gravity de 2 kişilik bir film ama filmde gerilim var, heyecan var... Senin yorumundan sonra hiç indirmek gelmedi içimden şimdi :D
İndirme abi :D Gravity heyecanı yok. Diyalog bile yok.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
ben de az once ender's game ile the counselor filmlerini indirdim. ikisini de cok merak ediyorum. insanlar kadrosunun mukemmelligine yonetmeninin efsaneligine ragmen the counselor filmini begenmemis. filmin kadrosuna bakarsan saskinligimi anlarsin...

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Biliyorum abi. Ender's game indirdim izlenmeyi bekliyor. The Counselor yify altyazı çıkmamış sanırım indirmedim henüz. Puan ve yorumlara hiç takılmıyorum ben kimi çok beğeniyor kimi hiç beğenmiyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Gidin maymunlar cehennemi 1968i izleyin bu mu 68 diyeceksiniz :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Gene de bir fikir veriyor... Evet onun altyazisi daha yok. merakla bekleniyor :D

ANIL

ANIL

Admin
Şuan en çok beklediğim DiCaprio'nun son filmi The Wolf of Wall Street. Daha ay sonunda vizyona giriyor.

ANIL

ANIL

Admin
The Last Stand (Geçit Yok)

Arnold Schwarzenegger var. Aksiyonu iyi arada mizah olunca sıkılmadan izliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Praetor
Fenerbahçe-

Fenerbahçe-

Üye
The Bourne : Ultimatum çok iyidi

ANIL

ANIL

Admin
The Purge (Arınma Gecesi)

Senaryosu ilginç gerilim filmi. Kısa tutulması iyi olmuş diğer türlü pek izlenmezdi.

ANIL

ANIL

Admin
Ender's Game (Uzay Oyunları)

Olmamış abi devamı gelecek gibi ama :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ender's Game neden olmamis yahu?.. Bu aksam izleyecektim tam =D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve ANIL
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yok ben de karsidan seyrediyorum...

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, Nextman ve ANIL
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Red 2 tekrar tekrar izliyorum Bruce adamım yaaa :oke:

• Beğen
Tepkiler: avast, -Börteçine- ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
How I Live Now (Seninle Yaşıyorum)

İlk yarıyı izleyip kapatabilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
piyanist
güzel sayılır bence ama aşırı güzel değil :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
En son Machette'yi izledim. Robert De Niro'dan tutun Jessica Alba'ya Lindsay Lohan'dan tutun artik kimler kimler var ben sayamadim. Sacma sapan bir aksiyon ve macera, arada bol kahkaha kan ve beden parcalari gormek isterseniz bu film tam size gore. Beklentiyle izlememek lazim. Oscar alacak bir film degil ama vaktinizi guzel gecirebilirsiniz bu 2010 yilinda yapilmis filmle...

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve -Börteçine-
ANIL

ANIL

Admin
En son Machette'yi izledim. Robert De Niro'dan tutun Jessica Alba'ya Lindsay Lohan'dan tutun artik kimler kimler var ben sayamadim. Sacma sapan bir aksiyon ve macera, arada bol kahkaha kan ve beden parcalari gormek isterseniz bu film tam size gore. Beklentiyle izlememek lazim. Oscar alacak bir film degil ama vaktinizi guzel gecirebilirsiniz bu 2010 yilinda yapilmis filmle...

2013 yılında vizyona giren devam filmini izledim ben. Machete Kills (Ustura Dönüyor) Mel Gibson, Lady Gaga filan var :D
Yorumuna katılıyorum abi değişen bir şey olmamış :D

Üst Alt