İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
Çılgın Joe Anlatılacak Gibi Değil Mutlaka İzleyin 10/10 Diyebilirm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bir film vardı. Bileniniz vardır belki. Kore filmiydi galiba. Bir adam vardı ve insanlar tatile gittiklerinde evlerine girip orada onlar gelene kadar yaşıyordu. Sonra kocasıyla sorunlar olan bir kadınla tanışıyorlardı ve o da ona katılıyordu falan. Oğlan ve kadın filmde hiç konuşmuyorlardı. Sadece filmin sonlarında kadın "seni seviyorum." diyordu. Bu filmin adını bilen var mı?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bir film vardı. Bileniniz vardır belki. Kore filmiydi galiba. Bir adam vardı ve insanlar tatile gittiklerinde evlerine girip orada onlar gelene kadar yaşıyordu. Sonra kocasıyla sorunlar olan bir kadınla tanışıyorlardı ve o da ona katılıyordu falan. Oğlan ve kadın filmde hiç konuşmuyorlardı. Sadece filmin sonlarında kadın "seni seviyorum." diyordu. Bu filmin adını bilen var mı?
Bin-Jip.
Sinemada izlemiştim vakt-i zamanında... Ödüllü, enfes bir filmdir...

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Dünya savaşı z çok harika bir film zombiler felansalgın hastalıklar Amerika - Israil - orta doğu - ingiltere arasında geçiyor çok harika ben efsaneyim filminin çok benzeri çok iyi izleyin derim.

- - - Eklendi - - -

Kod adı Olympos çok harika beyaz savaşa düzenlenen bir saldırıyı konu alıyor izleyin ama çok fazla kanlı midesi kaldırmayan izlemesin

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

kaya38

Üye
Hızlı ve Öfkeli 6

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Dünya Savaşı Z güzeldi gerçekten
ARANIYOR' da süper filmmiş :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Yuva isimli bir fransiz filmi. Gercekten izlenmesi gereken mukemmel bir film. Asiri dramatik bir film...

restmod

restmod

Üye
Metro bide trans

Metro klasik yeralti metrosunda kaza oluyor kurtulmaya calisiyorlar ama guzel bir film olmus.

Transta gayet guzel bir tablo caliyorlar ama hizrsizlardan biri digerlerine guvenmeyip sakliyor fakat basina bir darbe alip yerini unutuyor digerleri bunu yakaliyor gercekten unuttugunu anladiklarinda hipnoz yoluyla bulmaya calisiyorlar ve film asil orda baaliyor

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
zindan adası . Gerçekten çok iyiydi izlemeyen çok şey kaybetti benim için

• Beğen
Tepkiler: Praetor
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu konuya son yazdığımdan bu yana herhalde 50nin üzerinde film izlemişimdir :D
Ama son izlediğimi anlatayım ben:

G.I Joe: Retaliation.

10/6.9
Yani böyle bir filmden edebiyat parçalamasını beklemiyoruz elbette... Çıtır çerez, güzel bir filmdi...
Görseller, konu Bruce W. gayet güzeldi...
İzlemeye değer.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sinema Tv'de kac gundur Ciglik serisini veriyorlardi. İlk iki filmini izledim. Ucuncu filmi annem biraz gerildiginicin izletmedi.
İlk filmden sonra konu berbat surekli ayni kizin basina geliyor falan... İlk film 10 uzerinden 8, ikinci film 10 uzerinden 6...

Türk-X

Türk-X

Üye
Fight Club 10/8:oke:

Aşk Tesadüfleri Sever 10/9-
İzlenmesi gereken bir film :10numara::10numara:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
jumanji . Eski ama çok güzel 10/8

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
OBLIVION

Felaket senaryolarıyla dolu filmler arasında o kadar çok saçma sapan filmler var ki, son derece büyük bir endişe ile başlamıştım açıkçası bu filme. Ancak konunun işleniş tarzı oldukça etkileyici olmuş. Film müzikleri sizi atmosfere inanılmaz başarılı sokuyor. Filmde hoş birkaç sürpriz sizin seyir zevkinizi arttırıyor.

Özetle ve sürprizleri bozmadan konudan bahsetmek gerekirse; Dünyada, kendi gezegenlerinde kaynakları bittiği için Dünyamızı istila etmek zorunda kalmış bir uzaylı kolonisiyle yapılan savaş sonucunda yaşam neredeyse sona ermiştir. Yalnızca uzayda kurulan bir geçici istasyonda yaşayan kalan insanlığa kaynakları işleyerek enerji gönderen makineleri korumakla görevli 2 görevli dünyada kalmıştır. Bu görevlilerden sahada çalışan Tom'un (Jack) başına gelen olaylar işlenmiş. Aslında hiçbir şey göründüğü gibi değilmiş :)

10/9.
Mutlaka tavsiye ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, ÇaRşI 2387 ve Reşwan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Degis Tokus isimli Fransiz filmi.

Gercekten cok etkileyici bir filmsi. Kanada'li bir kadin bir site sayesinde evini Paris'teki bir evle takas ediyor. Fakat ilk gecenin ardindan sabah uyanmasiyla kabus basliyor.
Filmde Eric Cantona'nin oynadigini soyleyeyim. Herif eski futbokcu ama oyunculugu da harikulade.

Filmde birkac eksik yan gordum ama soylemeyecegim yoksa spoiler vermia olurum. :kıskıs:

10/9...

fk555897

fk555897

Üye
Dün Oblivion'u izledim. Çok güzel bir film. Herkese tavsiye ederim.

AHMED...

AHMED...

Üye

KARA ALTIN 2011 FİLMI FENA DEĞİL AMA YİNEDE SONUNA KADAR İZLETTİ KENDİNİ

- - - Eklendi - - -

AYRICA OBLİVİONU BENDE İZLEDİM GERÇEKTEN SÜPER Bİ FILM HELE BİDE SES SİTEMİNİZ FALAN VARSA ON NUMARA OLUYOR :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve s@hr@
AHMED...

AHMED...

Üye
G,I JOE 2 buda tavsiye film

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Not Defteri

Üst Alt