İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

'Lorelai

'Lorelai

Üye

The Butterfly Effect
Bilim-kurgu türlerini pek sevmesem de dozunda verilmiş bir film. Çok beğendim. İzlemenizi tavsiye ederim.
---

Seven
Bayıldım! Tek kelimeyle süperdi. Yedi ayrı günah ve bunun getirdiği yedi ayrı cinayet ele alınıyor filmde Tabii bunları çözmek de başrol oyuncularımıza kalmış. Kesinlikle izlemelisiniz.

• Beğen
Tepkiler: Praetor

s@hr@

s@hr@

Üye
Dream House

Güzel filmdi 10/7

hicsam

hicsam

Üye
Fetih 1453 mükemmel

Okan Ç.

Okan Ç.

Üye
vay arkadaş filmini izleyen varmı ?

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
[ Alacakaranlık Şafak Vakti Bölüm 1 ]
Gerçekten çok güzel bir film :). Kitabını okudum ve filmi kitabından kat kat güzel. Hele bellanın vampir oluşu ve edward'ın renesmeeyi duyması bölümleri beni gerçekten çok etkiledi. Gözlerim sulandı fakat tabiki ben bunu kimseye fark ettirmedim :D Herkeze tavsiye ediyorum. :)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
12 Angry Man

İhtimaller üzerine bir hayat kurtarmak.. İlginç bir konu.

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Sen kimsin
Fetih 1453
Açlık oyunları
Gri Kurt
Titanların Öfkesi
Kaos tavsiye etmem :)
Sığınak

'Lorelai

'Lorelai

Üye
En son ' The Painted Veil' filmini izledim. Çok hoştu. Edward Norton :tebessüm:

Metin MF

Metin MF

Üye
musallat 2
2/10
berbat bir filmdi.

fnldstntn

Üye
Yenilmezleri izledim...Aksiyon bilim kurgu severlerin kesinlikle izlemesi gerek super bir film...

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
15097

15097

Üye
musallat 2 : lanet 6/10 pek fazla korkunç sayılmazdı ama insanın sınırlarını zorlayan korkunç sahneleri de yok değildi

'Lorelai

'Lorelai

Üye

Harika. Ya filmin en başında söylenen ufacık anlamlı bir söz bile, söz olmakla kalmamış filmin içerisine yedirilmiş resmen.

Tam gülüyorsunuz bir anda gözler doluyor, tam ağlayacak iken gülümsemenizi yerine getirecek olaylar var :D Çok hoş bir film. Mutlaka izleyim.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
bill_

bill_

Üye

Harika. Ya filmin en başında söylenen ufacık anlamlı bir söz bile, söz olmakla kalmamış filmin içerisine yedirilmiş resmen.

Tam gülüyorsunuz bir anda gözler doluyor, tam ağlayacak iken gülümsemenizi yerine getirecek olaylar var :D Çok hoş bir film. Mutlaka izleyim.

evet bencede çok güzel bi film :D hint sinemasına ön yargm vardı ama filmi izledkten snra bikaç hint filmi daha izledim :) yine "Her Çocuk Özeldir" de çok güzel onuda tavsiye ederim. :)

pelın_

musallat2 yı ızlemeye karar verıyorum sonra kaptıyorum korkudan :)

catay95

catay95

Üye
Başlangıç & Jumper (:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Karanlık Gölgeler ve Prometheus'u izledim en son.

Karanlık gölgeler pek başarılı değildi sinemada izlediğime üzüldüm açıkcası.Fakat boş zaman geçirmek için izlenebilir.

Prometheus'u ise öneririm biraz yarıda kesildi bu yüzden 2. filminin çıkma ihtimali çok yüksek.3 boyutlu olduğu için sinemada izlenmesini öneririm.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
O kadar çok film izliyorum ki..
Son izlediklerim

Donnie Brasco
Johnny Depp ve Al Pacino arasında hoş bir kimya tutturmuş güzel bir mafya filmi.

Donnie Darko
Film hoş. Aklımda kalan bir replik.
a:Neden o apt*l tavşan kostümünü giyiyorsun ?
b: Neden o apt*l insan kostümünü giyiyorsun ?

Crazy Stupid Love
Çok güzel değil ama vakit geçirecek bir film.

Forgetting Sarah Marshall
Cinsellik üzerine kurulmuş bir film. Beğenmedim.

Rear Window
Çok beğendiğim bir film. Kısa süreli sakat bir adamın pencere önünde oturarak komşuları izlemesiyle başlar. Cinayeti görmeye kadar gider :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Yenilmezleri izledim...Aksiyon bilim kurgu severlerin kesinlikle izlemesi gerek super bir film...

Bence de izlenilebilecek bir film.Yanlış hatırlamıyorsam 3 boyutluydu.Hulk'ın Loki'yi yerden yere vurduğu sahne gerçekten komikti.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

kitabı mükemmeldi ama filmini pek beğenmedim mesala kitapta birşeyi nasıl bulduklarını anlatıyor ama burada çok kısa kesiyor çok iyi değilde 10 üzerinden 5 veririm anca aama kitabına 10 üzerinedn 10 verebilirim :)

Üst Alt