İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu arada yarın, vizyona girer girmez sevdiğim bir oyun olan Prince Of Persia'nın filmi olan Pers Prensini izleyeceğim. Dünden yerimi ayırttım... Ve sizlerle de paylaşacağım yorumumu.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar az önce Prince Of Persia filminden geldim.
Tek kelimeyle muhteşem!.. Sakın kaçırmayın derim.
Filmde heyecan bir dakika bile düşmüyor. Konu çok güzel işlenmiş. Hele ki oyunununu da biliyorsanız sizin için tadından yenmez olacaktır. Mistik olaylar tarihle harmanlanmış, üstüne güzel de bir aşk hikayesi eklenmiş; kendinizi o muazzam Pers dünyasında buluveriyorunuz. Savaş sahneleri ve oyunculuklar gerçekten başrılı, koltuğunuzda hoplatıveriyor bazen sizi. Umarım 2 ve 3ünü de görebiliriz.

10/9

haltie

haltie

Üye
bu filmi izlerim ben arkadaş güzel reklam yaptın:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Prim alıyorum çaktırma.

haltie

haltie

Üye
:ehe yok ya öneriler önemli bilmediğim filmi izlemem tüyo almam lazım sonra hayal kırıklığı oldu mu çekilmiyor film

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Vallahi cuma bizim film günümüz. Hit filmler gösterime girer girermez salondayız...
Benden al haberi. Sadece korku ve gerilim sevmem.

Prince Of Persia'yı ise sakın kaçırma ve mümkünse sinemada git derim.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu arada yerinde bir alıntı yorum:
10 numara film. ilk seanstan gittim, izledim. dev setler, sahneler, kostümler, iyi senaryo, enfes müzikler her şeyiyle dört dörtlük, zengin bir film. arka plan "gizemli doğu" olunca gözünüz kamaşıyor resmen, her detaya (tablo, heykel, dekor) takılıp kalıyorsunuz.

dev bir prodüksüyon olan prince of persia'da çok emek harcandığı belli..gerçekten çok beğendim..sabah "acaba?" ile gittim ilk seansa ve daha "walt disney" in logosu çıkar çıkmaz duyduğum udlar, neyler beni koltuğumdan aldı götürdü. dozunda bir mizah, sıkı bir aksiyon, zengin yan karakerler ile "olmuş" bir film prince of persia..keyif ve eğlence garanti..film hakkındaki tek eleştiri oyununu oynayanların "tam olmamış, oyuna sadık kalmamışlar" demesi. ha bir de pek çok sahnede assasin's creed tadı alacaksınız.

jeki01

jeki01

Üye
Prince Of Persia filmini yurt disindan oldugumdan netten indirip izledim.
Turkiye ye gelince sinemada oynarsa eger orda izlicem ya da DVD sini alirim.
Film cok guzel ve oyunlarini oynuyorum.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
TUTULMA 'dan az önce geldim eve.
Güzel bir film. Açıkçası serinin 1. ve 2. filminden daha güzel.
Meraklılarına şiddetle tavsiye ediyorum.
En güzeli 4.süymüş... Bekliyoruz bakalım :pro:

smt00123

Üye
İstila 5/10

fnldstntn

Üye
Son Durak 4 - The Final Destination 4 Puanım:10/10
Tür:Gerilim/Korku
Arkadaşlar bu fikmin 1.,2.ve3. serisini de izledim fakat içlerinden en iyisi 4 olmuş...
Tavsiye ederim...

Size birde bu yaz sinemalara girecek olan bir filmi tavsiye etmek istiyorum... The Expendables-Cehennem Melekleri Bu filimde bildiğiniz en iyi aksiyon yıldızları bir arada...

Necmati

Necmati

Üye
ninja assasın puanım:10/15
süper bir film şiddetle önerrim arkadaşlar :D

Hkn's

Üye
Leon
sadece izleyin

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Toy Story 3 (10/8)
Geçen hafta gitmiştim buna...
Gerçekten serinin en iyi filmi olmuş. Animasyon sevenler sakın kaçırmasın derim!..
Film hem çok komik hem de duygusal yönlere sahip :)
Bu filmde oyuncaklar sahipleri Andy'nin Üniversite'ye gitmesi nedeniyle -yanlışlıkla- bir yetimhaneye bağışlanıyorlar ve orada diğer oyuncaklarla karşılaşıyorlar. Kahramanımız kovboy ise bağışlanmıyor ve Andy onu Üniversiteye götürmeye karar veriyor ama o, diğerlerini yetimhaneden kurtarmaya çalışıyor. Ancak ne kovboyun ne de diğerlerinin beklediği gibi gelişmiyor olaylar :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sihirbazın Çırağı (10/7)

Fragmanlarından dolayı merakla beklediğim bir filmdi... Dün en sonunda gidebildim :)

Açıkçası en baştan şunu söylemem gerekli ki beklentilerimin yüksek oluşundan sanırım, beklediğimi bulamadım.
Ancak film yine de oldukça başarılı. Eski zamanlarda ünlü büyücü Merlin'in 3 çırağından birisi ihanet edip Merlin'in düşmanının tarafına geçer ve Merlin'i öldürürler. Diğer iki çıraktan birisi de kendini feda eder ve düşman ile birlikte bir matruşka bebeğin içine hapsedilir.

Geride kalan çırak ise düşmanı tek yok edebilecek kişi olan Merlin'in halefini
binlerce yıl boyu arar ve en sonunda çağımızda bulur.
Ve olaylar gelişir...

kol@j

kol@j

Üye
bu konu için teşekkür ederim...
ayrıca şu bağlantıyı tıklayıp konusunu gözden geçirirseniz iyi olacağını düşünüyorum...

http://www.maxicep.com/haber-kosesi/filistine-duyarliyiz-ama-sinemasina-degil-372083.html

vaat edilen cennet... film konusunu işlerken, ne yahudi ne müslüman gözüyle incelemiş...
canlı bomba olarak seçilen iki arkadaşın kişisel bakışlarıyla anlatım var...

haklı bir mücadelenin, yanlış uygulanışı anlatılıyor...
ama ne doğru yöntem, ne de yanlış yöntem işe yaramıyor... gerisi size kalmış...
teşekkürler.... tavsiye ederim...

limon ağacı var sırada... ona da yarın yorum yazarım......

--------------- Ekleme ---------------

limon ağacı... bu film israil-flistin gözüyle ele alınmış...
israil idealinin bazı kişisel kaprislere alet edilmesini konu almış...
iki tarafı da kırmadan hazırlanmış....
insani unsurları, milliyetçilik üzeri değerlendirme ile anlatım yapılmış...
tavsiye ederim...

GeneraL_41

GeneraL_41

Üye
10/8
Paranormal activity

Bazı sahneleri dışında oldukça geren bir film çünkü insanların ılgılenmedı yaşamadığı şeyler analatılıyo bırde kamerandan çekilmesi güzelleştirmiş . ( 2 . partı da eylulde çıkıcak. )

10/10

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Inception / Başlangıç (10/9.3)

Filmden geldim 1 saat kadar önce... Son zamanlarda izlediğim en başarılı filmlerden. Kesinlikle tavsiye ederim.
150 dk.'ya yakın sürüyor film ve kafanızı gerçekten yoruyor ama bittiğinde ağızda harika bir tat bırakıyor.
Bazı filmlerle karşılaştırılsa da özellikle "rüyalarda gezen çetemizin" bir insanın zihnine fikir ekmek gibi olayı gerçekleştirmeye çalışması son derece orjinal olmuş.

Açıkçası ilk 20 dakikasının sonunda yaptığım yorum şuydu: Noliii? :hmmm
Ama filmden çıktığınızda taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. 2. kez izlenebilecek bir film :oke:

• Beğen
Tepkiler: minoo
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Eveeet, yine sinemadan ayaklarımın tozuyla geldiğim bir cuma gecesi film kuşağında birlikteyiz :ehe

THE EXPENDABLES Cehennem Melekleri (10/6.5)

Açıkçası filme giderken bir beklentim yoktu. Yaşlanmış amcamlar jübile yapıyor, görmeden olmaz dedim ve gittim.
Yeni nesil bir Rambo filminden ötesini beklemiyordum. Zaten öyle de çıktı. Hatta türüne göre biraz durağan olduğunu bile söyleyebilirim. Hareketli birkaç sahnesi ve uzuuun finali aksiyon bakımından doyuruyor yine de... Çok gerçekçi savaş sahneleri-kan-kol-bacak ve Amerikan Güreşi modasının etkilediği dövüş sahneleri var bolca.
Vee tabii ki beklenen bölüm Stallone - Bruce Willis - Arnold üçlüsünün kilisedeki muhabbeti sinema literatüründe bir klasik olacak ve muhakkak görülmeli :D

Kısacası, izleyin. Çıtır çerez bir film :)

Üst Alt