10 numara film. ilk seanstan gittim, izledim. dev setler, sahneler, kostümler, iyi senaryo, enfes müzikler her şeyiyle dört dörtlük, zengin bir film. arka plan "gizemli doğu" olunca gözünüz kamaşıyor resmen, her detaya (tablo, heykel, dekor) takılıp kalıyorsunuz.
dev bir prodüksüyon olan prince of persia'da çok emek harcandığı belli..gerçekten çok beğendim..sabah "acaba?" ile gittim ilk seansa ve daha "walt disney" in logosu çıkar çıkmaz duyduğum udlar, neyler beni koltuğumdan aldı götürdü. dozunda bir mizah, sıkı bir aksiyon, zengin yan karakerler ile "olmuş" bir film prince of persia..keyif ve eğlence garanti..film hakkındaki tek eleştiri oyununu oynayanların "tam olmamış, oyuna sadık kalmamışlar" demesi. ha bir de pek çok sahnede assasin's creed tadı alacaksınız.

vaat edilen cennet... film konusunu işlerken, ne yahudi ne müslüman gözüyle incelemiş...
canlı bomba olarak seçilen iki arkadaşın kişisel bakışlarıyla anlatım var...
haklı bir mücadelenin, yanlış uygulanışı anlatılıyor...
ama ne doğru yöntem, ne de yanlış yöntem işe yaramıyor... gerisi size kalmış...
teşekkürler.... tavsiye ederim...
limon ağacı var sırada... ona da yarın yorum yazarım......
--------------- Ekleme ---------------
limon ağacı... bu film israil-flistin gözüyle ele alınmış...
israil idealinin bazı kişisel kaprislere alet edilmesini konu almış...
iki tarafı da kırmadan hazırlanmış....
insani unsurları, milliyetçilik üzeri değerlendirme ile anlatım yapılmış...
tavsiye ederim...
bu konu için teşekkür ederim...
ayrıca şu bağlantıyı tıklayıp konusunu gözden geçirirseniz iyi olacağını düşünüyorum...
http://www.maxicep.com/haber-kosesi/filistine-duyarliyiz-ama-sinemasina-degil-372083.html