İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Sponsorlu Bağlantılar

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Grimbsy Kardeşler ; Eğlenceli ve güzel :D

0MG90

0MG90

Üye
Aflleck mi:kop:

Christopher Nolan batmana hayat verdi resmen Bale'den sonra batmani çocuk oyuncağına dönderdiler bence :D nolanın batman 3'lemesinden sonra batman bitmiştir yeni çıkan batman filmleri gölgesinde kalıyor ve en gerçekçi joker batman 3'lemesinde olan bnce
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Son günlerde yapay zekayla ilgiliyim..
Ex Machine
Transcandance
Chappie

Bu üçü bilimkurgu olmak kenarda dursun şuan gerçekten üzerinde çalışılan projelerdir.
Ex Machine yapay zekaya sahip olacak robotları esas almaktadır.

Transcandance ve Chappie ise çok daha uçuk ama 2045 yılına kadar gerçekleşeceğini öngördükleri insan beyninin dijitale aktarılmasını konu almaktadır.
Rusya 2045 projesi yazıp aratın filmlerin esin kaynağı olan tamamen gerçek projeyi görebilirsiniz..
Dahası Surregates 'Suretler' isimli film de Rusya 2045 projesinin ilk adımı olan Avatar bedenlerden esinlenmiştir. Belki avatar filmi de bu projeden kopya çekmiştir..
Baştaki üç muhteşem film ile yukarıda ve aşağıda saydığım diğer filmleride izleyin.
Gelelim Her filmine. Bunlardan daha farklı bir bakış açısını konu almaktadır.

Yapay zekaya sahip bir işletim sistemi ile bir insanın aşkını konu almak ana teması üzerinden aslında içerisinde pek çok olguyu soru işaretini taşımaktadır. Zaten düşüncesi bile kafa yormaya yetiyor. Makine? İnsan? Aşk? Ruh? Hisler?

Evet artık gerçekten robot çağına girdik. 80 ve 90 ların bilimkurguları 2020 li yıllara geldiğimiz şu dönemde yani 30 yıllık bir süreçte gerçeğe dönüştü.. Dönüşmeye devam edecek..
Teknoloji katlanarak geliştiği için 30 yılda buraya geldiysek 10 sene 15 sene içinde Ben Robot - Her - gibi filmler artık film olmaktan çıkacak.
Terminatör? Skynet?
Robot Sofia yazıp izleyin. Videodaki robot henüz ağzından çıkanların ciddiyetinin farkında olmasa da farkına varıp bunları uygulama kararı almasına varan gelişmeler çok uzakta değil gibi.. Teknolojiyi artık çok dikkatli üretmeliyiz.
Yumi isimli şimdilik sadece kollar ve gövdeden oluşan öğretilebilen robotlar ise fabrikalardaki işçilerin yerlerini almak için şimdiden hazır..
Yani robotları robotların ürettiği kurgularda artık kurgu değil.
Yapay zeka internette özgür bırakılırsa Eagle Eye filmi ve Terminatör melezi bir İnsan düşmanı ortaya çıkabilir.
Her ne kadar bu senaryolar şimdilik sadece senaryo da olsa gelişmeler ortada..
Şunu izleyin, gelinen noktayı anlayacaksınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
furyzer0

furyzer0

Üye
Suicide squad
Hayatımda bu kadar güzel karakterleri bu kadar berbat senrayoda harcayan başka film görmedim. Yahu ne zaman bu ekip toplandı ne zaman içine ruh giren kadın o kadar adam topladı ruhun abisi ne ara geldi hepsi çok özet olmuş aynı batman v superman gibi 2 saate sıkıştırmaya çalışmışlar ama ben beğenemedim yazık oldu karakterlere joker belki önceki kadar olmasa da çok başarılıydı harley quinn ve diğerleri de aynı şekilde ama senaryo çok özet olmuş ve küçük ayrıntı hatalarıyla dolu

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

AHMED...

AHMED...

Üye

ÇOK GÜZEL TAVSİYE :)

0MG90

0MG90

Üye
Now You See Me 2 (2016)
Harikaydı. 10/10. Sihirbazlık yerlerini sürekli geri sararak izledim cidden muhteşemdi :D Umarım bu seriyi devam ettirirler.

byAndroid

byAndroid

Üye
Magi (karacag filmi)
Yarısında kestim yarın izlerim. Fena değil şuana kadar sinekler haric

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Lights Out (2016)
İyi gerilim yaşadım gece gece :D Nasıl uyuycam bilmiyorum :D
1 saatlik film olmasına rağmen gayet güzeldi. Sonu devamı gelecek gibi bitti, umarım da gelir. Kısa sürünce tadı tam çıkmadı.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Limitless (2011)
Beyin kapasitesinin arttırılması konulu. Lucy'nin fantastik olmayan daha nacizane versiyonu..
Güzel film

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
tarzan efsanesi
çok güzel bir film diyemem idare eder

Aflleck mi:kop:

Christopher Nolan batmana hayat verdi resmen Bale'den sonra batmani çocuk oyuncağına dönderdiler bence :D nolanın batman 3'lemesinden sonra batman bitmiştir yeni çıkan batman filmleri gölgesinde kalıyor ve en gerçekçi joker batman 3'lemesinde olan bnce
sonuna kadar haklısın afleck o role yakışmıyor ki batman superman filminde sonlara doğru batman çocuk gibi kaldı cidden wonder wowman ve superman kapışırken batman sadece izleyip kaçabiliyordu resmen adamın karizmayı bitirdiler son suicidi squad da ise deadshot az kalsın batmani öldürüyordu adamın hiçbir batmanliği kalmadı resmen içine ettiler güzelim karakterin batmani biraz daha güçlendirmeleri lazım süpermanin hikayeye katmak için ve afleck de iyi bir oyuncu değil bence o rolü hak etmiyor dövüş sahneleri bile bale'in dövüş sahnelerinin yanında hiç kalıyor afleck in dövüş sahnelerinin yanında bu daha gerçekçi

Not: suicidi squad da jokeri görünce moralim bozuldu o eski jokerin yanında olmuyor böyle çizgi filmden fırlamış gibi yaralar bile yok yanaktaki joker bu ,o yaraların hikayeyi anlatması lazım :D diğer karakterlere lafım yok onlar süperdi

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
0MG90

0MG90

Üye
tarzan efsanesi
çok güzel bir film diyemem idare eder

sonuna kadar haklısın afleck o role yakışmıyor ki batman superman filminde sonlara doğru batman çocuk gibi kaldı cidden wonder wowman ve superman kapışırken batman sadece izleyip kaçabiliyordu resmen adamın karizmayı bitirdiler son suicidi squad da ise deadshot az kalsın batmani öldürüyordu adamın hiçbir batmanliği kalmadı resmen içine ettiler güzelim karakterin batmani biraz daha güçlendirmeleri lazım süpermanin hikayeye katmak için ve afleck de iyi bir oyuncu değil bence o rolü hak etmiyor dövüş sahneleri bile bale'in dövüş sahnelerinin yanında hiç kalıyor afleck in dövüş sahnelerinin yanında bu daha gerçekçi

Not: suicidi squad da jokeri görünce moralim bozuldu o eski jokerin yanında olmuyor böyle çizgi filmden fırlamış gibi yaralar bile yok yanaktaki joker bu ,o yaraların hikayeyi anlatması lazım :D diğer karakterlere lafım yok onlar süperdi

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
filmi biraz daha dikkatli izlersen kızı önüne geçmese deadshot çenesinden vurudu batmani biraz daha dikkat et orda silahı doğrulttu batman hareket etmedi kısa süre kızı önüne atlamasa çeneden sokardı kurşunu hertürlü

doomsday e karşı savaşmak için de kriptonu kostüme komple uygulayabilirdi kollarına filan öyle toz yapıp saçma sapan harcamasaydı (çizgi romanda bane nasıl sürekli bir iksirle dolaşıyor ve basınca güçleniyor o tarzdan elbiseye doldursaydı kriptoniti öyle gezseydi )
ya da komple kriptonitle kaplı bir kostüm yapabilirdi
ayrıca dikkat çekerim marvelde de birsürü dünyada doğmuş karakter var ve hiçbirinin karizmasını çizdirtmiyor hawkeye black widow iron man bunların hiç karizmasının bu kadar yerlere düştüğünü görmedim ki bunların rakipleri de güçsüz değil
iron man e kostüm var dersin ama batman de de teknoloji var o da biraz daha geliştirsin iron man kadar olmaya bilir ama o da bişeyler yapmalı böyle bir hikayeye sokuyorsalar

son olarak en uyuz olduğum olay batman asla kimseyi öldürmez bu bütün çizgi roman oyun film herşeyde böyleydi son filme kadar son filmde helal olsun adamlara füze bile atıyo önüne geleni öldürüyo batmanin en önemli olayıdır kimseyi öldürmemesi öldürse ras al ghul ile hiç kavga etmezdi

0MG90

0MG90

Üye
filmi biraz daha dikkatli izlersen kızı önüne geçmese deadshot çenesinden vurudu batmani biraz daha dikkat et orda silahı doğrulttu batman hareket etmedi kısa süre kızı önüne atlamasa çeneden sokardı kurşunu hertürlü

doomsday e karşı savaşmak için de kriptonu kostüme komple uygulayabilirdi kollarına filan öyle toz yapıp saçma sapan harcamasaydı (çizgi romanda bane nasıl sürekli bir iksirle dolaşıyor ve basınca güçleniyor o tarzdan elbiseye doldursaydı kriptoniti öyle gezseydi )
ya da komple kriptonitle kaplı bir kostüm yapabilirdi
ayrıca dikkat çekerim marvelde de birsürü dünyada doğmuş karakter var ve hiçbirinin karizmasını çizdirtmiyor hawkeye black widow iron man bunların hiç karizmasının bu kadar yerlere düştüğünü görmedim ki bunların rakipleri de güçsüz değil
iron man e kostüm var dersin ama batman de de teknoloji var o da biraz daha geliştirsin iron man kadar olmaya bilir ama o da bişeyler yapmalı böyle bir hikayeye sokuyorsalar

son olarak en uyuz olduğum olay batman asla kimseyi öldürmez bu bütün çizgi roman oyun film herşeyde böyleydi son filme kadar son filmde helal olsun adamlara füze bile atıyo önüne geleni öldürüyo batmanin en önemli olayıdır kimseyi öldürmemesi öldürse ras al ghul ile hiç kavga etmezdi
Spoiler'a al şunları

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Spoiler'a al şunları
bale in daha iyi olduğunu kabullenememek :D :D
bunu kabullenin artık böyle devam edecek cümlesinden belli ve bana kalırsa senin gibi düşünen kişiler zor bulunur tebrikler :yuru:alkis ve afleck de mimik yok surat ifadesi yok hareket yok adam rol için uğraşmamış bile sanki robot koymuşlar oraya bunları de demişler gibi oynuyo adam rüyasında annesinin mezarını görüyo hiç tepki yok sadece üzüldüm :( yapıyo resmen adamın kızmış hali bile bağırmaktan ibaret hiçbir başka tepki yok :D :D oyuncuda duygu olmalı yetenek olmalı bu dövüş sanatlarına da hiç çalışmamış bale dövüş sanatlarını iyi bilen bir oyuncu ve örnek olarak da eski kadrodaki joker bile de neler yapmış rolü kapmak için böyle düz hiçbirşey yapmadan rolü alan kişiler o rolleri hak etmiyor demektir

skynet

Üye

Gayet iyiydi ama keşke filmde thor ve hulk da olsaymış 8/10

ANIL

ANIL

Admin
İzlediğiniz film ile ilgili detay verirken spoiler eklerseniz çok iyi olur arkadaşlar. Hatta bu konunun gerekli yeni kuralı olarak düşünebilirsiniz.

0MG90

0MG90

Üye
The Boss (2016)
Sonunda izledim. Eğlenceliydi ama kılıç sahnesi biraz fazla abartılmış.

adler03

Üye
Son durak serisi:
Özellikle ilk iki film daha iyi.Serinin beşinci ve sonuncu filmi de fena sayılmaz.

adler03

Üye
Avcı: Kış Masalı
Masal seven yetişkinler için güzel bir film.

Üst Alt