delrico
Emekli Yönetici
aynı durum ttnettede oldu işte 8 mbitte hiç sorun yoktu ne olduysa 16 mbite geçince oldu hem hız düştü hem kopmalar başladı demekki altyapı yeterli gelmiyor
aynen kardeşim geçen sinirlendim gittim kapatmaya teahüt fln dediler 261 tl çıkardılar tmm ödücem dedim sonra müşteri hizmetleri aradı iptal ettirmeyin bi şikayetiniz mi var dediler. evet var dedim hız düşük fiyat yüksek dedim 1 ay bedava sınırsız verdiler.sene dolsunda bidaha ttne mi lanet olsun süper online en iyiysisen gene ii 8mb de bişe yaşamadın benimkiler artık sırf aramiyim diye hiç ellemiyor hızımı çıldırttım araya arayaşimdi 8mb kullanıyorum kota derdide yok ama tahaütmüdür nedir sözleşme varmış 2012 5 ayında ancak kapattırabiliyorum ve süper online sınırsız 20mb fiber sadece 44 tl ben 59 tl ödüyorum ???
kardeşim yanlış anlama ama doping 2 kat daha hızlı internet vercem diyo ama aynı alt yapıda nasıl vercek bunuda düşünmek lazımaynı sorun bende de var mehmet abi eskiden ttnetliydim şimdi doping adsl diye birşey çıkardılar internet hızı 8mbit idi şimdi 16mbit ama hiç memnun değilim. sözleşmemiz bitmeden beni aradılar 16mbite geçmek istermisiniz dediler bende olabilir dedim ama keşke geçmez olaydım hem sözleşme bitmeden dopinge geçişte 300 tl ceza ödedik hem de internetin hızı inanılmaz düştü modemin ışığı açık ama internet kendiliğinden gidiyorsonra pcyi yeniden başlat dediğimde sorun düzeliyor.telekomda çalışan bir yakınımı aradım abi dedim durum böyle 16mbite geçtim hiç memnun değilim bana internetimin 16mbiti kaldıramayabileceğini söyledi ttnet'i mumla arıyorum
Geçmiş olsun Her zaman diyorum Eğer bir kuruma Bağlanırsa insan Adamlar istedği gibi at oynatır Dünyanın en Çok para verilip En az hızla ile İnternete Bağlanan ülke Hangisidir Düşünmeye Gerek yok Türkiye Hayaldi gerçek oldu Teşekkürler Ttnet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?