<<<( İyi ki Sizlerle Tanışmışım )>>>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
ne yapayım beya! Forumdayız sabah akşam sen napıyon beya!
Aynı beya!

----------Eklendi @ 11:55:44 ---------- Yazıldı @ 11:51:16 ----------

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim sağolasın Tuba...

DiaBLoS

Admin
Çok teşekkürler Gökçen abi . Sağol , varol ...
Biz de seni tanıdığımız için mutluyuz ...

Tepkiler: OttomaN TigeR

SHS

Üye
az önce dediğim gibi iyiki varsın, iyiki aramızdasın abi, inşallah hep birlikte geçer burda yıllarımız çok teşekkürler düşüncelerin ve bu güzel konu için

Konu Sahibi
Rica ederim Metin, asıl olan sizin varlığınız ile ben şereflendim iyi ki sizleri tanışmışım. Şu bir gerçek ki sizler olmasaydınız ben burada olmayacaktım hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Temennim hep birlikte güzel yıllarımız geçsin inşallah.

Tepkiler: SHS

AHMED...

Üye
yüz yüze tanışamasak ta kişiliğin konuşma tarzın muhabbetin her zaman beni etkilemiştir kardeşim sende iyi ki varsın

Konu Sahibi
Allah razı olsun gardaşım. Evet yüz yüze tanışmasak bile ben de senin samimiyetini biliyorum kardeşim, Şu sıralar bir Konya turu yapmayı düşünüyorum (27 Mayıs olabilir inşallah), eğer bir aksilik çıkmazsa yüz yüze tanışırız Ahmed'im.

Uzun lafın kısası yine söylüyorum ki! iyi ki sizlerle tanışmışım...

Gökçen abi forumda çok iyi kardeşlerim ve abilerim var tanıklarım arasında sende varsın.. Sen olmasan forumun DADI(TADI) Olmaz valla.

Konu Sahibi
Gökçen abi forumda çok iyi kardeşlerim ve abilerim var tanıklarım arasında sende varsın.. Sen olmasan forumun DADI(TADI) Olmaz valla.
Hayır yanlış düşünüyorsun, çünkü sen olmazsan forumun tadı çıkmaz kardeşim benim...

Emrgncy

Üye
Allah muhabbetinizi ve birbirinize olan sevginizi, saygınızı arttırsın.
Başta Gökçen olmak üzere iyiki varsınız ve iyiki sizlerle tanışmışım.
Hepinizi Allah için seviyorum

Konu Sahibi
Allah muhabbetinizi ve birbirinize olan sevginizi, saygınızı arttırsın.
Başta Gökçen olmak üzere iyiki varsınız ve iyiki sizlerle tanışmışım.
Hepinizi Allah için seviyorum
Allah senden de razı olsun refikim, seninle de tanıştığım içinde çok bahtiyarım (kardeşim).

usta herkesle tanıştın. Benimlede tanış bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...