Telefon Tavsiyesi İyi kameralı telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
    Konu Sahibi
1680 liraya vodafone g4 veriyormuş alabilirsen çok daha iyi kamerayla hepsini ezer
nasıl olacak o iş ben baktım 2040 liraya gelir tarifeyle vodafone de ?

Ayrıca arkadaşlar biraz daha araştırdım xperia kamerası fazla iyi değilmiş g3 en iyi seçenek olarak görünüyor gözümde şuan.

byAndroid

byAndroid

Üye
nasıl olacak o iş ben baktım 2040 liraya gelir tarifeyle vodafone de ?

Ayrıca arkadaşlar biraz daha araştırdım xperia kamerası fazla iyi değilmiş g3 en iyi seçenek olarak görünüyor gözümde şuan.
Reklamlarda öyle dedi website sinden bakman lazım

0MG90

0MG90

Üye
Telefonları incelemeden karar verme
G3 seni gün içinde yarıda bırakır

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
G3'ün kamerası o kadar da iyi değil ki. Listede Z2 tartışmasız en iyi.
Cidden siz bu cihazları karşılaştırdınız mı g3 diyenler? Neye dayanarak diyorsunuz bunu? Kameradan bahsediyoruz ve g3 resmen facia. Gün batımı çekmeye çalıştım yok böyle rezalet. diğer yandan Sony z2 kullanma fırsatım olmuştu Lumia 920 ile karşılaştırdım ki 920 de kamerama çok güvenirim ben. z2 cidden kamera konusunda gayet başarılıydı.

0MG90

0MG90

Üye
G3'ün kamerası o kadar da iyi değil ki. Listede Z2 tartışmasız en iyi.
Cidden siz bu cihazları karşılaştırdınız mı g3 diyenler? Neye dayanarak diyorsunuz bunu? Kameradan bahsediyoruz ve g3 resmen. Gün batımı çekmeye çalıştım yok böyle rezalet. diğer yandan Sony z2 kullanma fırsatım olmuştu Lumia 920 ile karşılaştırdım ki 920 de kamerama çok güvenirim ben. z2 cidden kamera konusunda gayet başarılıydı.
Onlara göre Sony telefonlarda kamera berbat. Hatta çöp. 1 yıl kullandılar sanki internette 2-3 kötü fotoğraf görüyorlar sonuç çıkarıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ayrıca beni yanlış anlamayın aşırı tabirlerimden dolayı. Telefon geçmişimde n8, 808, 920 var yani cidden kameraya önem veren biriyim ve neyin iyi olup olmadığını anlayabilecek duruma gelmiş konumda görüyorum kendimi. g3 ekstrem bir kamera performansı sunmuyor kullandığım kadarıyla ortalama bir kamera. ancak z2 kullandığımda adamlar yapmış dedim yani

Esendağlı

Esendağlı

Üye
zencibitc

zencibitc

Üye
z2 al kamera önemliyse bataryada önemli olmalı daha çok video kaydetme süresi kaydettiklerini izleme süresi vs vs . belki heppsinin kamerası aynıdır ama pil önde olduğu için z2

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3'ün kamerası Z2 ile kıyaslanmayacak kadar iyi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sen en iyisi mediamarka git bütün telefonları dene daha sonra resimleri kendi telefonuna at tabi hepsinde aynı yeri çek burada asıl amaç resimlere aynı ekrandan bakmak yoksa aralarındaki farkı iyi anlayamayabilirsiniz bence s5 de deneyin derim z2 hiç denemedim ama g3 denedim iyi değildi

lazye

lazye

Üye
Ben g3 ü hiç denemedim ama z2 çekilen fotolar çok iyi değil orta derecede bence elimde Lenovo P70 var ve kıyaslama yaptım öyle aman aman bi fark yok ve aralarında dağlar olması lazım ama yok kendi gorusum kamera modlari çok iyi adamlar yapmış cidden ona lafim yok

zencibitc

zencibitc

Üye
z2nin otomatik modu kötü manuel modda 2 ayar yapınca üstüne yok bizzat karşılaştırdım çekmeyi bilene sony bir numara ;)

Üst Alt