SeLFISH
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam bütçe verin ona göre yardımcı olayım. Ama dediğiniz gibi note 4 te ikiside mevcut hem kamera hem pil. Biraz kameradan feragat ederim derseniz Z3 veya z3 compact da olabilir sizin içinEyvallah kardeşim en fazla kullanilan android işletim sistemi ne varsa androidde var diye düşünüyorum ben.
Galaxy A7 yada galaxy a8 önerebilirim. Özellikle kamera ve pil konusunda a8 tartışmasızKardeşim bütçe de 1400-1500 e kadar dayanabilir en fazla olabilecek.
A7 tasarım olarak metal olması lazım. A8 in kasasında ne kullanıldığını tam olarak bilmiyorum plastik olabilir. Ama tasarım olarak müthiş diyebilirim gerek kasa oranı gerek 5.8 mm inceliği ve bataryası muhteşem. Kamera da s6 ve note 5 ten aşa kalır yanı yok. A8 güncelleme konusunda daha iyi. Donanım haberde kullanıcı kulüplerine bakabilirsiniz. Tüm herşey orda yazıyor kullananların yorumu falanSamsung note serisi dışında çogu kişi istemiyor bu da beni düşündürüyor. Touchwiz ve kapagın plastik olmasi şikayetler arasinda. Sürekli güncelleme alabilir cihazlar mi bunlar ?
O kameradan ne beklenir ki. 2 gb ramli olanı idare eder. Pil ve kamera yönü cihazın eksi yönleri. Sadece inceliği ve tasarımı güzel. Güncelleme yok. Almayın tavsiye etmem.GM Discovery Air nasil bir cihaz oldukça ucuz. İlginiz için teşekkür ederim bu arada.
z3 al gideNeden Compact diyosun ki usta Z3 de gayet iyi degil mi.
Z2 ve a7 yi çıkarabilirsin listeden geriye kalan ikisinden karar ver. Teknoloji mağazasına git eline alıp kurcala. Kameraya falan bak. Hoşuna gideni alO zaman Z2 vs Z3 vs A7 vs A8 diyelim ?
Aslında o değişir j7 720p ekran a7 1080 birde Türkiye de olanlar exynos modeller mi yoksa Snapdragon 615 olanlar mı ona göre karar verilebilira7 alcagina j7 alın. bu konuda ciddiyim j7 daha performanslı.
exynos 7580 octa core sm-j700fAslında o değişir j7 720p ekran a7 1080 birde Türkiye de olanlar exynos modeller mi yoksa Snapdragon 615 olanlar mı ona göre karar verilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?