Eğer pc konusunda kendimi geliştirmeye devam edersem iyi değil, mükemmel bir gelecek beni bekliyor ama eğer ben de her pc ile yola çıkan herkes gibi bir süre sonra her şeyi hazır bulup, kendim yapmışım gibi gösterirsem (kısacası üşengeç olursam) Gelecek mi == 404 Not Found
![]()

Profesör de yeterSana Bill diyebilirim? Ya da Steve? Ya da Ken ya da Dennis?![]()
+ Mantık var bi dehayaT ile hayaL arasındaki tek fark TL'dir.

hayalinizde mantık varsa olur aslında mantık yoksada olur sonuçta 15 yıl önce telefondan internete girmek kimin aklına gelirdiki
E-posta olayı 20 yıldır var da internet olayı 7110 ile oldu.1999 da çıktı 
hadi ya tamam öyleyse 1milyon yıl önce telefonmu vardıVardı amaE-posta olayı 20 yıldır var da internet olayı 7110 ile oldu.1999 da çıktı
![]()
zorlama...alırım bak. Hadi bu seferki sorunu bilerek boş bırakcam. Sırf fazla uzatmamak içinhadi ya tamam öyleyse 1milyon yıl önce telefonmu vardı

varmıydı 1milyon yıl önce telefonzorlama...alırım bak. Hadi bu seferki sorunu bilerek boş bırakcam. Sırf fazla uzatmamak için![]()
Allah kolaylık versinBen hayirlisiyla bir okuyup doktor ya da avukat olmayi hayal ediyorum ama her yil sinavlar zorlasiyor
Vay be benim doğum tarihimle aynı, çok anlamlıVardı amaE-posta olayı 20 yıldır var da internet olayı 7110 ile oldu.1999 da çıktı
![]()

Amin.Şimdiye kadar kolaydi sinavlar filan ama liseye geçtim simdi zorlaşacak artikAllah kolaylık versin
Vay be benim doğum tarihimle aynı, çok anlamlı![]()
doktor ol beni beleş ameliyat edersinAmin.Şimdiye kadar kolaydi sinavlar filan ama liseye geçtim simdi zorlaşacak artik
Doktor olayimda seni 100 kere ameliyat ederim abidoktor ol beni beleş ameliyat edersin
organ mafyasımısın yüz defa ne amelliyatıDoktor olayimda seni 100 kere ameliyat ederim abi
O anlamda yazmadim abi anlamissindir sen beniorgan mafyasımısın yüz defa ne amelliyatı