İyi Bayramlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. :)

Pure Life

Pure Life

Üye
İyi bayramlar herkese

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Bayramımız mübarek olsun :)

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
Tüm İslam aleminin ve tüm dostlarımın Bayramını kutluyorum ve maxicep üyelerininde:)

Laz¥

Laz¥

Üye
Hayırlı bayramlar arkadaşlar.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
eveeet sıraya geçelim
bugun olabildiğince mutlu olun arkadaşlar. bugun kusluk dargınlık olmaz. bugun eve kapanmak olmaz :)

darkman81

darkman81

Üye
İyi Bayramlar Herkeze....

mustifm

Üye
millet herkese ii bayramlar

SucX

SucX

Üye
Tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramını kutlarım :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar %=) Hayırlı bir Bayram geçirmeniz Dileklerimle

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Tüm Islam aleminin ve maxicep üyelerinin bayramını kutlar, bütün Islam alemine hayır getirmesi dileğiyle "Bayramınız Mübarek Olsun"

haciorhan

haciorhan

Üye
* hep bır arada, sevgı dolu ve huzurlu nıce bayramlar gecırmek dılegıyle, ramazan bayramınız kutlu olsun! Mubarek ramazan bayramı tum ulusumuza kutlu olsun. Allah tum ınananlara nıce huzurlu, bereketlı bayramlar nasıp etsın.:)

zibidi39

zibidi39

Üye
hey maxı bayramaınız muabrek olsun bayram namazına gıden arkadslarımın da namazlarını allah kabul etsın unutmayın sızı sewıyorum mıllet sız benı sewmesenızde olur !! ;)

my immortal

my immortal

Üye
--> anlıyorum sizi , en yakın sürede kavuşmanız dileklerimle Tuba , bende bu bayramı yalnız geçireceğim, herkesin istediği şeyler vardır bunlardan yoksun olmamız insanı çok üzüyor işte üzme kendini arkadaşım , sabır

Teşekkür ediyorum...

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
tüm islam aleminin bayramını tebrik ediyorum Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bayramınız mübarek olsun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt