Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi Bayramlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash
Emekli Yönetici
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.
Pure Life
Üye
İyi bayramlar herkese
! AhmeT !
Üye
Bayramımız mübarek olsun
blackwhite_52
Üye
Tüm İslam aleminin ve tüm dostlarımın Bayramını kutluyorum ve maxicep üyelerininde
Laz¥
Üye
Hayırlı bayramlar arkadaşlar.
EroL
Emekli Yönetici
eveeet sıraya geçelim
bugun olabildiğince mutlu olun arkadaşlar. bugun kusluk dargınlık olmaz. bugun eve kapanmak olmaz
darkman81
Üye
İyi Bayramlar Herkeze....
mustifm
Üye
millet herkese ii bayramlar
SucX
Üye
Tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramını kutlarım
Mustafa Dümen
Üye
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar %=) Hayırlı bir Bayram geçirmeniz Dileklerimle
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Tüm Islam aleminin ve maxicep üyelerinin bayramını kutlar, bütün Islam alemine hayır getirmesi dileğiyle "Bayramınız Mübarek Olsun"
haciorhan
Üye
* hep bır arada, sevgı dolu ve huzurlu nıce bayramlar gecırmek dılegıyle, ramazan bayramınız kutlu olsun! Mubarek ramazan bayramı tum ulusumuza kutlu olsun. Allah tum ınananlara nıce huzurlu, bereketlı bayramlar nasıp etsın.
zibidi39
Üye
hey maxı bayramaınız muabrek olsun bayram namazına gıden arkadslarımın da namazlarını allah kabul etsın unutmayın sızı sewıyorum mıllet sız benı sewmesenızde olur !!
my immortal
Üye
--> anlıyorum sizi , en yakın sürede kavuşmanız dileklerimle Tuba , bende bu bayramı yalnız geçireceğim, herkesin istediği şeyler vardır bunlardan yoksun olmamız insanı çok üzüyor işte üzme kendini arkadaşım , sabır
Teşekkür ediyorum...
abdulk4dir
Üye
tüm islam aleminin bayramını tebrik ediyorum Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun