Ivy mi sandy mi yoksa HASWELL Mİ

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Ivy mi sandy mi yoksa HASWELL Mİ
Asus k55vj sx077d laptop alacaktım fakat intel yeni bi seri çıkaracakmıs.asus k55vj sx077d(i7/ıvy) alıyımmı.yoksa haswellın pıyasa cıkmasınımı beklıyım.butcem 1700 cıvarı.haswell pahalımı olur. Örn;8gb ram an az 630m ekran kartı ve en az 2.4 işlemcili asus kac tl ye mâl olur

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
o asusun fiyatı 1500 fln olması lazım... k55vj nin ekran kartıda gt635m :oke:

haswell bekleyecek olursan 6 ay daha beklersin.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Çıkmasına çıkarda yaygınlaşması zaman alacaktır

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
O zaman asus k55vj sx077d yı alıyımmı sen ne düşünüyon asus k k55vj hakkında mad eagleye anıla falan sordum sana sormadım
sence k55vj sx077d iyimi(i7/3.4/635m/3630qm/750gb/7200rpm/1600mhz 4x2 ram)

yusuf1998x

Üye
bence fiyatına göre çok iyii :D

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Aynen. Ama 635m böle bir sisteme düşük kalıyor.az daha iyi bi ekran kartı koysalarmıs..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
İ7 niçin alıyorsunuz i5 al.
Gt635 oyunları orta ayarla sorunsuz oynatır. Daha iyi olsun dersen gt645li bir seri vardı bakmam lazım.. Ama pahalıydı sanırım 1800 civarında heralde

yusuf1998x

Üye
bence 1366 768 çözünürlük için medium high civarı oynatır

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Gt645 serısımı 1800 aklındaysa adını soylermısın yada link atarmısın.i7 gelecek için aldım belkı cıkacak oyunlar i5 i desteklemez.örn;crysıs3 drect10 ıle acılmıyo 11 de acılıyor

- - - Eklendi - - -

De ama benım dedıgım asus k55vj sx077d de 7200rpm hdd hızı: max işlemcl hızı 3.4;1600mhz ram var bu özellıkler özellıklede 7200rpm i5lerın cogunda yok

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Doğrudur 7200 hdd iyi olur. Bir bakayım gt645m modele. Asus olmayabilir ama msi da olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim.

yusuf1998x

Üye
öyle bişe yok zaten performans olarak birbirlerine çok yakın i5 le i7 oyunlarda sıkıntı olmaz ama harddisk konusunda haklısın :D

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Msı dir.asus k serısıne en fazla 635m koyuyor galıba.senın dedıgın 645m N serısıdr.Oda en az 2000 tldır.Ama N serısı gercekten güzel .bide ekran kartındakı sayıdan sonra gelen SLI ne demek.örn;gt xxx SLI

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Oyun için fln i5 yeterde artar..
O asus türkiyede yok ben bulamadım.
Şu var :D indirime girmiş bide..
Mad EagLe moderatörün pc den çağıralım :ehe:.... Haliiiiiss :kop2:

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Keşke hiç göstermeseydın ya şimdi iyice kararsız kaldım laptop super fakat MSI VS ASUS ??
Fakat asus benim için hala daha ağır basıyor neden bilmiyorum
asus 1664
msı 1835-->butcemı bu kadar yukselteceksem 200tl daha koyar daha iyisini alırım gıbıme gelıyor.butcem 2500e kadar cıkabılır fakat laptop ıcınde cok para veresım yok.ekran kartına overclock yapılırmı.bide msı turkıyede pek bılındık deıl galıba.sdn forumda okumustum galıba msı ge60 da bı sorun vardı ama sımdı aklomda deıl bakarım sonra

buda msı ının i7 lisi

- - - Eklendi - - -

Hala aklımda asus var fakat ge60 32gb ram desteklıyormus galıba ve 1920*1080 cozunurluk var.1835 tl asus ıse 1660 tl.1660 tl gözüme 1500 tl gibi gözüküyor fakat 1835tl 2000 tl gııbı gözüküyor.ne yapacagımı bılmedım .kararsızım uyuyamam bu gece.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Msi daki sorunlar eski seriye aitti Şimdiki ler canavar gibi..
Kullanıcısı var. Çağıralım :eller:

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Cagıralım:D
1 aydr asus k55vj sx077d yı arastırıyordum.düşüncem bi anda msi ye kaydi.asus mu ıyı msi mi kalıte olarak

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Msi de 2 çekirdek var asusta 4 ne gibi farklılıklar olabilir

- - - Eklendi - - -

Msi de 2 çekirdek var asusta 4 ne gibi farklılıklar olabilir performans açısından

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
geldim hacılar :ehe

vay be pcdepoya 454 gelmiş :hmmm vatanda 2149 tl kaçırma derim bu fiyata hiç bir yerde bulamazsın gtx660'lı laptop oyunda i5 i7 farketmez zaten. Bende bunun i7 modeli var ayrıca i5 çift çekirdek i7 4 çekirdektir bunun işlemcisi bahsettiğin asustan iyi asusun i5 2.5 bu 2.6 ghz.

diğer yorumlarım var bu konuda pc ile ilgili

http://www.maxicep.com/pc-donanim-genel/bilgisayarimin-ederi-3-781437.html

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe