• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İvEdİk 2 MİXED

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
İvEdİk 2 MİXED
alta tıklayın:)

dj-tur@n

Üye
Abicim Çok amatör ce olmuş be galiba yeni alıştın ve remix yaptım die seviniyosun kızma bana kardeş eğern sen cok bılıyosan dersen alltaki linke tıkla
benım remix

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Abicim Çok amatör ce olmuş be galiba yeni alıştın ve remix yaptım die seviniyosun kızma bana kardeş eğern sen cok bılıyosan dersen alltaki linke tıkla
benım remix

şarkının bazı yerlerinde bozukluk var basslar yerinde değil gibi geliyor 04:09 ve 04:12de bozukluk var sanırım üstünde biraz daha dur hemen vermeyın böle hatalı remixleri:oke:

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkür ederim ama şarkıyı ben yapmadım:) internette buldum belki hoşunuza gider diye koydum:oke:

--------------- Ekleme ---------------

adım mahir değil benim adım ahmet:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ben müzikle zaten fazla uğraşmam ama dinlerim Janberk abinin müziklerinin büyük bi kısmı var o güzel müzikler yapıyo.unutmadan şarkı için tşkler

vig_vig

vig_vig

Üye
bncede dandıq :S

İmparatore

İmparatore

Üye
ben taraf tumayim ikiside basarili olmus ellerinize saglik

R.carlos

Üye
yha kardeşim şimdi bana kızarsın belkı ama kızma ben bı pro. olarak :D begenemedım aslında begendım ama amtor gıbı olmus ama yınede emgıne saglık....

Solamente

Üye
komik yaa :ehe :ehe

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt