iTunes

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
iTunes
Arkadaşlar ben nasıl müzik satın alabilirim ?

messevim

messevim

Üye
müzik satın alanıda ilk defa görüyorum :s

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
:D Sadece merakım nasıl bi şey diye veya oyunda satın alabilirim ama o daha pahalı
:D

Symbianize

Symbianize

Üye
Bak şimdi ya kredi kartın olcak hesabına tanımlayacaksın öyle yada teknolsa mediammarkt vatan gibi büyük teknoloji magazalarında itunes kartlar var 25 ve 50 tllik onlardan alıp yüklersin harcarsın kontor gibi şahsen ben beğendiğim bi uygulama varsa 25ppden indirip 1-2 gün test ederim beğenirsemde gidip parasını veririm kimsenin hakkını yemek istemem sizede tavsiyem kartınız yoksa alın 25 tllik kartı kullanın ben sadece 25 tllik aldım o zamanda yılbaşına denk gelmişti bütün oyunlar ya bedava yada 1.79du yani böyle indirimleri bekleyip satında alabilirsiniz

MrExpert

MrExpert

Üye
Kredi kartına gerek yok illa yanlış bilgi vermeyin iphone gif kart alın 25tllik (tekno marketlerde var.)bunu kullanarak 25tllik alışveriş yapabilirsiniz.

Symbianize

Symbianize

Üye
Kredi kartına gerek yok illa yanlış bilgi vermeyin iphone gif kart alın 25tllik (tekno marketlerde var.)bunu kullanarak 25tllik alışveriş yapabilirsiniz.

Ben ne demişim okudun mu ?

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
:D Ben baştan nokia store (ovi store) gibi telefonun hattında ki paradan çektiğini sanıyordum :D , Peki bende kredi kartı yok ancak burs için bi kart var faizsiz visa filan yazıyor alışveriş yapar para çeker filan :D (acemiyim bu konularda) bu kart ile olabilir mi ? Örneğin içinde 15 tl var diyelim ben 2 tl bi şey alsam 13 tl filan düşer mi yoksa direk 15 tl alıp güle güle harca orda görünmesin mi der (Apple gif kartı gibi)

Symbianize

Symbianize

Üye
Hayır çekmez hepsini. O kartı bilmem ama o tarzda içine para yükletip kullanılar cepte paracard var turkcell ve garantinin o çalışıyordu appstoreda kredi kartında öyle hepsini almaz aldıgın uygulamanın bedelini alır sadece

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Bi denemem gerek o zaman

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Kabul edilmedi dedi

Symbianize

Symbianize

Üye
Ozaman o kartı kabul etmiyodur her kartı kabul etmiyo çünkü

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
iTunes kartları app store için geçerli mi ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Evet

Üst Alt