itunes uygulama yükleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kazem___

Üye
    Konu Sahibi
itunes uygulama yükleme sorunu
arkadaslar sesımda daha net anlasılır daha onceden hıc bır sorun olmaya ituneste bu sorun basladı iphone ismıme tıklayıp uygulama yukleme terıne geldıgımde uygulamaları eşzamanla yerı tıklanmıyor hıc bır sekılde mudahele edemıyorum yardım lutfen

----------Eklendi @ 22:59:51 ---------- Yazıldı @ 22:04:18 ----------

Yokmu yardım edebilecek kımse lütfenn

minutari

minutari

Üye
Üst kısımda işaretlediğin "Uygulamaları Eşzamanla" seçeneğinin tıklanması lazım.
Ona tıklarsan istediğin uygulamayı yükleyebilirsin.

kazem___

Üye
    Konu Sahibi
sorunda orada seçenege tıklanmıyor tınlanması gerektıgını bende bılıyorum ancak ne yaptıysam olmadı prg.. kaldırıp yekrar kurdum iphone yi restore ettım ama nafileee

----------Eklendi @ 22:11:38 ---------- Yazıldı @ 22:10:26 ----------

Üst kısımda işaretlediğin "Uygulamaları Eşzamanla" seçeneğinin tıklanması lazım.
Ona tıklarsan istediğin uygulamayı yükleyebilirsin.

resime bakabilirsin ..

ooouuuzzz

Üye
arkadaşım aynı sorunu malesef bende yaşıyorum ve ne yaptıysam çözemedim sen bi yolunu bulabildin mi üstelik güncelleme de yaptığım için şimdi hiç bir şey kalmadı telefonda....

mkrmn3806

Üye
ıphone korsana karşı önlem aldı ondandır :ağlarım:

kozan_li

Üye
alternatif programlari deneyin...

iFonBox programini indir telefonu pc tak programi ac... program iphoneyi otomatik taniyacak....

yukarda üst sirada install app yazan yere tikla pc den yuklemek istedigin program yada oyunu göster yuklesin

O6UZH4N

Üye
itunes sil tekrar yükle ama itunes den hiç bir şey kalmasın tam silindiğinden emin ol

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
kutucuk var o tıklanmıyor dedigin yerin yanında ona tıkla yüklersin kardeşim :)

Üst Alt